MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 16:15

VIDEO | Momentul în care un baschetbalist român din SUA se chinuie să intre într-o mașină. Sportivul are 2.3 m

Distribuie

Imagini surprinzătoare cu baschetbalistul român Robert Bobroczkyi. Fanii s-au amuzat copios când l-au văzut pe sportivul de 2.31 metri că a reușit să intre într-o mașină pentru oamenii cu o înălțime medie.

Robert, stabilit în Statele Unite încă din 2016, nu joacă în NBA, dar este pe drumul cel bun. La 17 ani, el are o înlțime de 2.31 metri, vorbește trei limbi străine și este un jucător foarte lăudat, scrie Digi24.

Totuși, într-un videoclip postat pe YouTube, baschetbalistul român a arătat ce probleme întâmpină atunci când încearcă să intre într-o mașină concepută pentru oamenii obișnuiți. El trebuie să îndepărteze scaunul și să ridice volanul până la maxim. Ulterior, este nevoit să se lase pe spate și să se ghemuiască în interiorul mașinii.


CITEȘTE ȘI: Final 8 Cupa României 2018 la baschet masculin. U-BT Cluj și-a apărat trofeul | FOTO&VIDEO


Robert s-a nsăcut la Arad, în România, în 2000 și la vârsta de 8 ani măsura 1.88 metri. Tatăl lui este un fost baschetbalist, care măsoară 2.18 metri, iar mama lui, o volebalistă, măsoară 1.86 metri. El a fost subiectul mai multor studii medicale aproximativ toată viața lui.

Imaginile pot fi văzute mai jos.


EXCLUSIV/ România a pierdut un credit de 465 milioane de euro pentru o magistrală de metrou dintr-un motiv absurd

EXCLUSIV/ Nico a apărut cu părul creţ la ultimul concert. Cum explică artista schimbarea radicală de look

REPORTAJ/Meci caritabil de hochei pentru un tată fără picior care-şi creşte singur copiii, după ce mama micuților a murit

FOTO: CAPTURĂ VIDEO

Loading...
Comentarii