Monica Pop, mesaj dur pentru cei care îi critică pe medici. „S-au săturat de „relele tratamente”, de imaginea lor terfelită pe nedrept!”

Monica Pop, mesaj dur pentru cei care îi critică pe medici. "S-au săturat de " relele tratamente", de imaginea lor terfelită pe nedrept!"

Monica Pop a transmis un mesaj categoric pe internet, în care vorbește despre medici și despre nedreptățile la care sunt supuși mulți dintre aceștia.

Monica Pop, unul dintre cei mai reputați medici oftalmologi din România, a sărit în apărarea colegilor săi de breaslă. Aceasta a scris un mesaj pentru cei care îi critică pe medici pe nedrept.

„NICI O SOCIETATE NU POATE SUPRAVIETUI FĂRĂ MEDICI! ATUNCI, DE CE ÎI TRATAȚI AȘA?

Eu am să scriu întotdeauna Doctor cu D mare! Pentru că așa cred eu că merită marea majoritate a celor care au învățat atâtia ani si se straduiesc să dea viață și sănătate milioanelor de români! Și nu numai! Și care sunt căutați și apreciați peste tot în lume, numai în țara lor nu.

Pentru că, niște (ne) oameni scot doar lucruri negative (de multe ori exagerate), iar cei salvați și vindecați , când le e bine, nu spun nimic în media! Îi lasă pe cei care denigrează și, de multe ori, hiperbolizează anumite situații! Nimeni nu spune că nu se și greșește, dar ÎN NICI UN CAZ CÂT SE SPUNE. Departe, foarte departe! Chiar foarte!

Ce vor face când toți medicii vor pleca? S-au săturat de „relele tratamente”, de imaginea lor terfelită pe nedrept! Pentru că marea majoritate își fac datoria din plin! De ce trebuie să sufere cei mulți, devotați și buni, pentru că unii se comportă cum nu trebuie? Oricum, foarte puțini față de cei adevărați în meserie!
MEDIC = O MESERIE FĂRĂ CARE NICI O ALTA NU POATE SUPRAVIEȚUI! Multumiți-le și respectați-i, că asta merită cu adevărat!”, a scris Monica Pop pe contul său de socializare.


Citește și: Politicieni corijenți! Sunt premieri, miniștri, parlamentari, dar ar trebui să se întoarcă pe băncile școlii


Mai multe articole