Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Muncitori din Iași, implicați într-o bătaie cu cuțite și bâte. Încăierarea a început în clădirea pe care o renovau

Muncitori din Iași, implicați într-o bătaie cu cuțite și bâte. Încăierarea a început în clădirea pe care o renovau

Muncitorii care lucrau la renovarea unei clădiri din iași s-au luat la bătaie, în încăierare folosindu-se răngi, bâte dar și un cuțit. Bătaia a început în interiorul clădirii și a continuat apoi în fața acesteia. Muncitorii lucrează la reabilitarea fostei clădiri a Universităţii „Petre Andrei“, care acum apaține Universităţii de Medicină şi Farmacie. Mai bine de 10 bărbați au participat la încăierare, iar poliția a deschis o anchetă.

De Mihai Niculescu,

Scenele violente din centrul Iașului au avut loc vineri la prânz iar trecătorii au fost îngroziți să vadă cum muncitorii aruncau unii în alții cu tot ce le pica în mână. În timpul „luptei“, pe sus au „zburat“ cărămizi, răngi, şi bucăţi de bordură. Unul din combatanți avea un cuțit iar alții, bâte, relatează ziaruldeiasi.ro. Nu se cunoaște însă, până acum, motivul conflictului.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Iaşi, două echipe de muncitori care lucrau în clădire la renovare s-au luat la bătaie, folosindu-se în confruntare și arme albe. Prima echipă a fost scoasă din clădire şi oamenii fugăriți prin parcul din faţă. Bărbatul înarmat cu un cuțit a scăpat cu fuga și a fost prins de polițiști în apropiere. Oamenii legii au deschis un dosar de încăierare.

„La ora 12.45, poliţiştii Secţiei 3 s-a autosesizat cu privire la faptul că pe strada Ghica Vodă are loc o încăierare între mai multe persoane, dintre care a fost identificat un tânăr de 27 de ani, din Grajduri, care avea asupra lui un cuţit cu mâner negru, un alt tânăr de 27 de ani, din Popeşti şi un al treilea, de 21 de ani, din municipiul Iaşi. De asemea, poliţiştii au ridicat ca şi probe, un cuţit şi o bâtă“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro


Citește și: Carmen Dan, reacție vehementă la adresa judecătoarei care a ironizat, criticat și acuzat o femeie agresată de soț. „Mă simt umilită ca ministru și ca femeie”