MENIU CAUTĂ

Natalia Mateuţ s-a dezbrăcat în Playboy

Distribuie

3996-144807-nat1.jpg
Fata lui ''Mateo'' face senzaţie intr-o revistă pentru bărbaţi.

Natalia, fiica fostului dinamovist Dorin Mateuţ, a apărut in primul ei pictorial in paginile revistei Playboy. A făcut senzaţie pe podiumurile de prezentare, i-a cucerit pe fanii ”cainilor” in Liga Sexy şi se poate spune că are o ascensiune fulminantă.3996-144806-naty.jpg

După ce a cucerit lumea modei încă de la o vârstă fragedă, fiica fostului dinamovist Dorin Mateuţ, Natalia, a îmblânzit şi aparatul foto. Naty a pozat de curând pentru revista Playboy, demonstrând că a reuşit un salt spectaculos în showbiz în numai doi ani, de când a devenit cunoscută.

Cu un corp de invidiat şi cu un portofoliu consistent, atât în privinţa prezentărilor de modă, cât şi în cea legată de apariţiile în ipostaze fierbinţi, Natalia Mateuţ este deja un nume căutat şi cu un talent deosebit atunci când vine vorba să pozeze.

Pasionată de aerobic, fiica lui Mateuţ este din 2007 un fotomodel cu o ascensiune rapidă, mai ales după ce a prezentat de câteva ori la 3996-144809-mateut.jpgBucharest Fashion Week. Miss Boboc în liceu, Naty este susţinută de părinţii ei, care sunt mândri de succesul fiicei lor.

«Tata e mândru de mine»

”Tata este foarte bucuros atunci când apar în ziare sau reviste şi chiar se mândreşte cu asta”, mărturisea, nu demult, Natalia, care abia aşteaptă să-şi conducă prima maşină, după BAC. ”Îmi doresc un Audi TT, e o maşină bună pentru oraş şi voi avea ocazia să-mi plimb prietenele”.

 

Comentarii