Noi detalii în cazul uciderii şefului de post din Vişeu de Jos

12 ianuarie 2017 13:05

Noi detalii au ieșit la iveală în cazul uciderii şefului de post din Vişeu de Jos. Se pare că, înainte de Crăciun, victima ar fi avut un conflict cu cei doi fraţi consideraţi principalii suspecţi şi care, între timp, au fost arestaţi preventiv.

Şeful de post era însoţit de doi agenţi când le-a înmânat citaţii celor doi, iar unul dintre fraţi i-a înjurat şi ameninţat pe agenţi. Acesta a fost motivul pentru care poliţiştii le-au întocmit amândurora procese verbale şi i-au chemat la secția de poliţie. Unul dintre bărbați a dat foc citaţiei şi a aruncat-o în maşina poliţiei.

Anchetatorii spun că, la aproape două săptămâni de la acest incident, cei doi fraţi ar fi intrat în biroul şefului de post din Vişeu de Jos şi l-au ucis cu trei lovituri de cuţit. Ambii suspecţi au antecedente violente. Unul dintre ei a fost condamnat în 2005 de un tribunal francez la o lună închisoare cu suspendare pentru tentativă de furt cu distrugere, iar celălalt a fost judecat pentru lovire şi tâlhărie acum trei ani.

Percheziții electronice și interceptări telefonice

O altă etapă a anchetei este reconstituirea programului celor doi asasini care vor în libertate de dinaintea crimei. Cu ajutorul martorilor, a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din diverse locuri, dar și cu cel al interceptărilor telefonice și al perchezițiilor electronice la care vor fi supuse telefoanele și calculatoarele celor doi frați asasini, procurorii și polițiștii încearcă să afle motivul pentru care  agentul șef principal Gheorghe Nistor, șeful de post din Vișeu de Jos, a fost hăcuit în biroul său.

Citește și: EXCLUSIV / Asasinii polițistului vor în libertate. Frații Tomoioagă nu vorbesc cu anchetatorii și nici măcar cu avocatul lor, dar au făcut contestație împotriva arestării

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro