Nunta cum nu s-a mai văzut în România între interpreta de muzică populară Ioana Pricop și primarul orașului Ulmeni, Maramureș, a fost una de pomină. Primarul Lucian Morar a vorbit despre sumele care se învârt în jurul acestui eveniment cu mii de invitați, care s-a desfășurat pe raza celor șapte sate ale Ulmeniului.

Astfel, întrebat de jurnaliștii de la vice.com câți bani a cheltuit cu nunta, primarul a răspuns:

„Încă n-am făcut un calcul exact la cât a costat întreg evenimentul, pentru că, se ştie, mai întâi se dau avansuri pentru serviciile de care am avut nevoie… Ce pot să spun… 100 de mii? Între 100 mii şi 200 mii de euro. Dar gândiţi-vă la câţi invitaţi au fost şi că toţi au venit cu dar. O să plătim din darul pe care l-am primit de la invitaţi. Eu am spus-o, Ioana este artistă… Salariul meu este de 8 000 de lei pe lună. Dar, cei care ne-au oferit serviciile, majoritatea sunt… aşa se procedează, se plăteşte ulterior. Nu ne permiteam să organizăm acest eveniment dacă nu ne bazam, bineînţeles, şi pe darul de la nuntă. În cea mai mare proporţie”, a spus primarul.

”Darul de la nuntă depăşeşte cu mult, dar mult, cheltuielile pe care le-am avut. Deci, gândiţi-vă la un dar de 100 de euro pe familie, da? Şi au fost, cum să zic, cetăţenii mei. Dar au fost şi daruri de 300 de euro, 250, 400 de euro. Fiecare după posibilităţile pe care le-a avut ne-a oferit daruri. Le mulţumim încă o dată, că am mai rămas şi cu bani frumoşi, foarte frumoşi”.


Citește și:  Propaganda rusă de pe Facebook a ajuns la 126 de milioane de americani. ”Fabrica de trolli” din Sankt Petersburg, finanțată de ”bucătarul lui Putin”


 

 

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore
GSP.RO

"Cum poți fi cu cineva care arată ca un bunic pe lângă tine?". Replica genială dată de noua iubită a lui Flavio Briatore

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze
HOROSCOP

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze