Nunta fostului principe Nicolae pe ultima sută de metri. Nepotul regelui nu știe, încă, dacă Principesa Margareta îi va fi nașă

Nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder se apropie, dar nepotul regelui Mihai nu știe încă dacă mătușa sa, Principesa Margareta, cea căreia i-a cerut să-i fie nașă, va accepta invitația.

Unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene ale anului, nunta nepotului regelui Mihai, fostul principe Nicolae de România, va avea loc la Sinaia pe 30 septembrie. Cununia religioasa va avea loc la Biserica Sfântul Ilie, iar petrecerea la Casino Sinaia.

Pregătirile pentru nuntă sunt în toi. Se pare că fostul principe încă mai așteaptă, însă, un răspuns din partea Principesei Margareta, pe care ar fi întrebat-o dacă vrea să-i fie nașă.

Deocamdată nu se știe exact numărul invitaților care vor veni din 13 țări, dar printre aceștia se numără ambasadori și membri unor familii regale.

Măsurile de siguranță vor fi stricte, iar circulația rutieră, între Biserica Sfântul Ilie și Cazinoul din Sinaia, unde va avea loc petrecerea, ar putea fi închisă pe 30 septembrie.

Mirii au ales ca petrecerea de nuntă să aibă loc în Sala Oglinzilor din Cazinoul din Sinaia, o încăpere celebră cu o istorie bogată.

Nicolae Medforth-Mills și Alina Binder au ales să se cunune religios în Sinaia pentru ca orașul este unul important pentru familia fostului principe.

Despre nunta cei doi au spus ca va fi una tradițional românească.

Nunta fostului principe Nicolae cu iubita sa va fi a doua din istoria familiei regale românești organizată la Sinaia. În urmă cu 70 de ani, aici s-a căsătorit și Principesa Ileana, fiica regelui Ferdinand.

Sursa video: Stirile TVR


Citește și: Criminala de la metrou, declarație șocantă în fața judecătorilor despre momentul în care a ucis-o pe Alina: „Nu m-a interesat soarta ei, căutam pantaloni ieftini”


Mai multe articole