De Mihai Niculescu,

Tânăra acrobată, de la un circ din Ungaria, a fost preluată de un echipaj SMURD, care a dus-o în stare gravă la spital

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Hunedoara, Bende Barna Gavril, a declarat că în urma căderii tânăra are mai multe fracturi, potrivit Mediafax.

„Într-adevăr, este o tânără acrobată de la circ, care este internată în Secţia de Ortopedie a ATI, în Spitalul din Hunedoara. Are un politraumatism, prin cădere de la înălţime, cu multiple fracturi, şi de călcâi, gambă, de bazin şi ambele mâini fracturate. Se va decide luni dimineaţă dacă e cazul de vreo intervenţie chirurgicală”, a declarat reprezentantul spitalului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, în acest caz s-a deschis un dosar de vătămare corporală din culpă.

Accidentul, care a creat panică în rândul spectatorilor şi al angajaţilor circului, s-a petrecut chiar la începerea spectacolului. „Am fost împreună cu fiul meu de patru ani la circ, iar la câteva minute de la începerea spectacolului, la scurt timp după ce miss Virginia a intrat în scenă și s-a înălțat cu coarda s-a prăbușit în fața noastră. Oamenii au intrat în panică, din întreaga sală se auzeau țipete, am ieșit cu copilul tremurând de acolo după ce am văzut-o pe fată căzând”, a povestit o spectatoare, pentru Ziarul Hunedoreanului.

Sursa imagini: Adevărul

Citeşte şi:

Meteorologi: Iarna aceasta va fi mai caldă decât de obicei

Discurs al lui Florentin Pandele în apărarea catedralei de 105 milioane de lei din Voluntari: ”Credință și națiune, părinți români, nu soroșist din ăștia!”

Ministerul Sănătății: 300.000 de persoane sunt afectate de demență și doar 3.000 de cazuri pe an sunt diagnosticate. Boala pe care o confundăm cu bătrânețea

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni