O adolescentă de 16 ani din Vaslui a dispărut de acasă. Părinții nu o găsesc de o săptămână

O adolescentă de 16 ani din Vaslui a dispărut de acasă. Părinții nu o găsesc de o săptămână

O adolescentă de 16 ani din Vaslui a dispărut de acasă și este căutată de Poliție. Hîncu Andreea Bianca a plecat de acasă, din comuna Oltenești, de pe 18 august, iar de atunci părinții nu mai știu nimic de ea. Persoanele care o recunosc sunt rugate să sune la 112.

Adolescenta de 16 ani din Vaslui, se numește Hîncu Andreea Bianca, din comuna Oltenești, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent. La momentul dispariției, tânăra purta un tricou de culoare gri, cu inscripția Adidas, pantaloni lungi de culoare gri și pantofi sport de culoare albă, relatează bzv.ro.

Semnalmente: înălţime 1,65 m, constituţie atletică, păr brunet, lung. Fata are un tatuaj pe umărul drept ce reprezintă 2 aripi, un tatuaj pe piciorul stâng în zona gambei ce reprezintă o floare, iar pe piciorul drept, tot în zona gambei, un tatuaj ce reprezintă o pană.


REPORTAJ/ Realitatea dură din mahalaua Timişoarei. Au vrut să facă teatru cu copiii, dar au pornit prin a-i învăța să spună „mulțumesc” şi să nu se mai ia la bătaie


Mai multe articole