Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O adolescentă s-a sincucis pentru că n-a mai suportat să fie hărțuită la școală. Tânăra s-a aruncat de pe un pod și a murit înecată

O adolescentă s-a sincucis pentru că n-a mai suportat să fie hărțuită la școală. Tânăra s-a aruncat de pe un pod și a murit înecată

Rebekah Legg-Mead, 16 ani, din Marea Britanie, s-a sinucis sărind de pe Podul Waterloo. Ea a lăsat un bilet de adio în care a scris că „s-a săturat”, după mai multe luni în care fusese hărțuită la școală. 

De Andreea Radu,

Ancheta în cazul morții tinerei arată că ea a apelat la ajutor profesionist cu opt luni înainte să moară. Medicul de familie a îndemnat-o să meargă la centrul medical „Tavistock and Portman Child and Adolescent Mental Health Service” din Londra.

Acolo, specialiștii i-au închis însă cazul, după ce terapeutul care s-a ocupat Rebekah și-a dat demisia de la locul de muncă, potrivit mirror.co.uk.

Astfel, copila a fost văzută o singură dată, fiind atunci etichetată ca agresivă, după ce și-a atacat colegii de școală după multe luni în care fusese de fapt victima hărțuirii.

Rebekah a sărit de pe pod pe 10 iulie 2016. Deși a avut intenția de a se sinucide, odată ce a ajuns în apă, ea a strigat după ajutor, dar a murit înecată.

Avocatul familiei tinerei a cerut ca instituția medicală care nu a ajutat-o pe Rebekah să fie investigată pentru proceduri greșite.