MENIU CAUTĂ
16 Mai. 2018 15:43 , de Cristian Burcioiu

O bătrână din București a fost jefuită în propria casă de o falsă frizeriță. A plătit 3.500 de lei pentru o coafură nouă

Distribuie

O bătrână a plătit 3.500 de lei pentru o coafură nouă. Nu a fost un moft al femeii în vârstă de 82 de ani, din București, ci de un jaf în toată regula. În loc să se aleagă cu o coafură pe gustul ei, octogenara a căzut victima unei așa-zise frizerițe pe care abia o cunoscuse la o șuetă, pe stradă. Aceasta a ”taxat-o” scump pe femeie pentru serviciul la domiciliu: i-a furat din casă 3.500  de lei.

Unei tinere în vârstă de 33 de ani i-a venit ideea să scoată un ban pozând în frizer priceput. A ieșit pe stradă unde a 'agățat' o bătrână în vârstă de 82 dornică să-și schimbe look-ul. După o conversație banală în care frizerița a convins-o pe viitoarea victimă că cel mai bine ar fi dacă i-ar aranja părul acasă, amândouă au urcat în apartamentul bătrânei unde avea să se consume jaful.

Coafeza și-a abandonat clienta pe scaun și a fugit cu banii

Sub pretextul unui drum urgent până la baie, coafeza s-a dus în altă cameră unde a cotrobăit după orice obiect de valoare care i-ar putea aduce niște bani. Până la urmă, cu ajutorul informațiilor obținute chiar de la octogenara care stătea cuminte pe scaun în așteptarea 'hayr-stilistului' personal care avusese 'amabilitatea' să o aranjeze la domiciliu, hoața a lăsat-o fără 3.500 de lei. Apoi, fără ca măcar să-i mai pese de stadiul frezei bietei femei jefuite, în părul căreia își băgase deja foarfeca, frizerița a plecat rapid din locuință.

În două zile, frizerița hoață a cheltuit toți cei 3.500 de lei furați de la bătrână

Polițiștii bucureșteni au reuit să o găsească pe falsa coafeză, însă din 3.500 de lei pe care îi furase bătrânei, aceasta nu mai avea nici un șfanț. În două zile îi cheltuise pe toți. Femeia jefuită prin metoda 'frizerița' se poate consola doar  cu faptul că infractoarea s-a ales cu dosar penal și a fost plasată sub control judiciar pentru infracțiunea de furt.

O metodă similară prin care sunt jefuiți în special bătrânii este metoda 'de la gaze'. așa ziși muncitori de la companii de gaze intră în casele oamenilor or sub pretextul unor verificări însă îi jefuiesc în propriile apartamente.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii