Mergi direct la conținut »
O doctoriță are interdicția de a profesa pentru că a pozat în lenjerie intimă Galerie foto
11imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O doctoriță are interdicția de a profesa pentru că a pozat în lenjerie intimă

O doctoriță are interdicția de a profesa pentru că a pozat în lenjerie intimă

O doctoriță a primit interdicția de a profesa pentru că a pozat în lenjerie intimă, în Myanmar. Femeia a făcut apel solicitând anularea decizie. Totul a pornit după ce a postat pe rețelele de socializare mai multe poze în care apare sumar îmbrăcată.

De Mihai Niculescu,

Femeia din Birmania a muncit timp de cinci ani ca medic generalist, dar între timp a devenit fotomodel.

În vârstă de 29 de ani, Nang Mwe San postează în mod regulat fotografii în care apare în lenjerie intimă pe site-urile de socializare şi a apărut, de asemenea, în câteva cataloage de modă şi calendare, arată AFP și Agerpres.

Ordinul birmanez al medicilor i-a anulat autorizaţia de a profesa medicina pe 3 iunie, invocând stilul ei vestimentar care contravine culturii şi tradiţiilor birmaneze”.

„Chiar dacă pentru moment nu mai practic medicina, sper ca în viitor să o pot face”, a spus doctorița Nang Mwe San, în condiţiile în care sistemul de sănătate din Myanmar se confruntă cu o criză a personalului medical insuficient.

Nu cred că ar fi trebuit să-mi limiteze libertatea personală, nu este treaba lor”, a adăugat ea, precizând că va face apel la această decizie la tribunal.

Sursa foto: Facebook


Citește și: Nota 3! Profesoara Daniela Pârjol povestește cum doi copii săraci din Vrancea “au primit la finalul anului 3, exact nota care trebuia ca să rămână repetenți, pentru ca școala să fie sigură ca va crește la anul numărul de clase, norma și banii”!


Close
Închide
  Close