O elevă de 13 ani a căzut de la etajul I al școlii. Care este starea ei

O elevă de 13 ani a căzut de la etajul I al unei școli din județul Brașov, luni, în timpul programului instituției de învățământ. Accidentul a avut loc la școala gimnazială din localitatea Bod, iar fata a fost dusă de urgență la spital. Primele investigații medicale arată însă că a suferit traumatisme la picioare și coloană.

Copila a primit primul ajutor la fața locului, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili în ce condiții a căzut fata de la geam. Fata a fost transportată la Spitalul Clinic de Copii Braşov pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Poliţiştii efectuează verificări cu privire la stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a comunicat IPJ Brașov, potrivit stiripesurse.ro

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, fata a suferit traumatisme la coloană şi la picioare, dar a rămas conştientă. A fost evaluată la fața locului de un echipaj SMURD și transportată la spital.


Citește și: Un nou super-cuplu la Hollywood! Brad Pitt are o relație cu Charlize Theron, la trei ani de la separarea de Angelina Jolie


Mai multe articole