Mergi direct la conținut »
O familie a fost intoxicată și în București de la deratizare: ”Fata mea de 3 ani și soția s-au sufocat și au ajuns horcăind la spital!”
Ştiri Libertatea > Ştiri > O familie a fost intoxicată și în București de la deratizare: ”Fata mea de 3 ani și soția s-au sufocat și au ajuns horcăind la spital!”

O familie a fost intoxicată și în București de la deratizare: ”Fata mea de 3 ani și soția s-au sufocat și au ajuns horcăind la spital!”

Evenimentul de la Timișoara a stârnit reacția unei familii din strada Tulnici nr. 3, lângă Șoseaua Olteniței, care a ajuns la spital cu perfuzii acum patru luni de zile.

De Cătălin Tolontan,

”Când am văzut ce s-a întâmplat la Timișoara, soția mea a început să plângă. Pentru că am fost la un pas de a ni se întâmpla acest lucru”, povestește bărbatul din cartierul Berceni, cartierul din sudul Capitalei. 

Într-o dimineață, când se pieptăna, soția mea a început să tușească. Am tușit și eu. Am auzit-o tușind și, apoi, horăcăind pe fiica noastră, care nici nu împlinise trei ani.


În câteva minute, au făcut legătura. ”O firmă, adusă de administrator, pusese afișe pe uși că va face deratizare împotriva gîndacilor. Dar nu a spus că va face și împotriva oamenilor”, spune bucureșteanul.

Au chemat salvarea, fetița a ajuns la spitalul ”Grigore Alexandrescu”, însoțită de tată, care era în starea cea mia bună. Mama, în schimb, a ajuns, cu stări de sufocare, la un alt spital din București, și a fost pusă, ca și fata de 3 ani, pe perfuzii.

”Până după-amiază s-au chinuit medicii, au reușit să elimine efectul substanțelor. Pe hîrtiile de externare chiar așa scria: intoxicație cu substanțe împotriva gândacilor”.

”Când am revenit acasă l-am chemat pe administrator. Și el și cel de la firmă erau foarte speriați. Dar sperietura a durat puțin, căci aceeași firmă a fost chemată și la următoare deratizare. Motivul? Parandărătul”, a mai spus bărbatul. 

Close
Închide
  Close