Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | O fată a amenințat că se aruncă de la etajul trei al unui bloc din Oradea!

VIDEO | O fată a amenințat că se aruncă de la etajul trei al unui bloc din Oradea!

O fată în vârstă de 16 ani din Oradea a ieșit dezbrăcată pe balcon și a început să strige că e sechestrată și că se aruncă. Incidentul nu s-a terminat cu o tragedie, fiindcă pompierii au venit imediat.

Incidentul a avut loc în jurul orei 19.45, a anunțat bihoreanul.ro.

„Am fost solicitaţi de Poliţie pentru salvarea unei persoane rămase blocată într-un apartament situat la etajul 3 de pe strada Xenopol. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj din cadrul Detaşamentului 1 cu o autospecială de lucru la înălţime”, a declarat maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

„E posibil să fie întoxicată cu anumite substanţe halucinogene, alcool”

„Iniţial a anunţat că este sechestrată, că ar vrea să colaboreze cu noi, să vorbească cu Poliţia. Apoi lucrurile s-au ambalat pentru că a ameninţat că se aruncă de la balcon.

Au venit cei de la pompieri, au urcat la balcon şi ne-au predat-o nouă să o investigăm medical. Din punct de vedere medical, momentan este stabilă, în parametri normali”, le-a spus dr. Emil Boţcău de la Ambulanţă jurnaliştilor adunaţi la faţa locului.

Există suspiciuni legate de motivul care a împins-o pe fată spre acest gest. Sunt bănuieli că ar fi consumat droguri sau alcool.

„E posibil să fie întoxicată cu anumite substanţe halucinogene, alcool. Urmează să-i mai facem nişte analize să vedem exact cu ce substanţă este intoxicată. Acum este într-o stare de agitaţie psihomotorie. Acuză tot felul de lucruri, că ar fi fost intoxicată cu droguri, că ar fi băut mult alcool, că ar fi fost chiar abuzată sexual. O să facem cercetări să vedem exact despre ce este vorba”, a mai spus doctorul Boţcău.


Presa britanică: Principalul suspect în cazul uciderii lui Tudor Simionov a fugit din Marea Britanie și a ajuns în Iordania!