O fată a sărit din tren, la Iași. La scurt timp s-a aruncat și iubitul ei

O fată a sărit din tren, la Iași. La scurt timp s-a aruncat și iubitul ei

O fată s-ar fi aruncat din tren în județul Iași, și este căutată de polițiști. La scurt timp ar fi făcut același gest și iubitul acesteia, după o ceartă cu ea. Polițiștii o caută și acum, iar tânărul ar fi fost deja găsit, acasă.
Tânăra de 20 de ani a sărit din tren din între stațiile Piciorul Lupului și Ciurea este căutată de polițiști și de pompieri, relatează ziaruldeiasi.ro.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) au fost anunțați despre incident la ora 13:52. Conform apelului, o persoană s-ar fi aruncat din tren. Apoi la scurt timp a sărit din garnitura în mișcare și iubitul acesteia. Cei doi s-ar fi certat înainte, relatează Antena 1.

Între timp, tânărul ar fi fost găsit acasă, iar fata ar fi fost observată de un localnic, relatează sursa citată. Tânăra nu ar fi fost rănită, întrucât trenul nu avea viteză pe acea porțiune de drum.

Sursa foto: ziaruldeiasi.ro


Citește și: Afacerea marijuana! Omul care i-a băgat în Ministerul Sănătății pe afaceriștii din Israel: „Au un buget nelimitat. Venim cu toată expertiza, tot, tot, tot”


Mai multe articole