VIDEO | O femeie gravidă a fost ignorată în metrou. Câți călători i-au oferit locul lor

O femeie gravidă a fost ignorată în metrou

Un experiment făcut de o bloggeriță a dezvăluit un adevăr trist: doar patru din zece călători ar renunța la locul din metrou pentru o femeie gravidă.

Deși experimentul s-a desfășurat la metroul din Londra și nu la cel din București, iar femeia gravidă a purtat de fapt o burtică falsă, rezultatele lui reprezintă o realitatea brutală, potrivit Daily Mail.

Bloggerul Anna Whitehouse a luat metroul din Londra purtând o burtică falsă ca parte dintr-un experiment social care a testat atitudinea britanicilor vizavi de femeile însărcinate.

Astfel, femeia care este mamă a doi copii, a descoperit că doar patru din zece pasageri i-au oferit locurile lor din tren. A cincea persoană a fost de acord să o lase pe Anna să stea doar după ce ea a făcut această cerere.

„Mi-am zis că poate ar fi trebuit să mă manifest mai puternic, să-mi pun mâna pe burtă și mă mângâi. Oamenii nu mai sunt pur și simplu conectați cu ce se întâmplă în jurul lor”, spune Anna.

Un alt experiment asemănător a fost realizat de curând de compania de îngrijire a pielii, Mama Mio. Studiul care a fost realizat pe 2.000 de oameni care merg regulat cu transportul în comun a relevat faptuș că unul dintre patru călători nu oferă locul unei femei despre care cred că este gravidă.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/B3pQxMfhOeo” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen></iframe>


A murit după ce a așteptat doi ani un transplant. Călin Farcaș a strâns 200.000 de euro pentru operație, dar statul nu i-a dat nicio șansă


Mai multe articole