Ashley Williamson, o femeie de 31 de ani din Texas, a îndurat dureri cumplite din cauza chisturilor ovariene și din cauza ciclului menstrual.

Imagine cu Ashley (stânga) din ziua căsătoriei

Tânăra a început să ia în greutate, după ce a dus pe lume primul copil în 2004, pe când avea doar 17 ani. După a doua naștere, în 2012, Ashley a decis să-și schimbe stilul de viață, scrie Daily Mail.

„Am născut primul copil în 2004 la vârsta de 17 ani, iar corpul meu nu a revenit (la greutatea de dinaintea nașterii, n.red). Atunci am început să am o părere proastă despre mine. Nu am purtat costum de baie până la vârsta de 24 de ani și eram foarte timidă (…) Cu timpul, am continuat să mă îngraș. Am luat în serios probleme de sănătate abia după ce am născut al doilea copil în 2012”, a povestit Ashley Williamson, pentru sursa citată. 

„După a doua naștere, am constatat că problemele de sănătate și greutatea scăpaseră de sub control”, a adăugat ea.

Ashley, înainte și după cura de slăbire

Ea spune că ajunsese să aibă aproape 90 de kilograme.

„Cel mai greu a fost că nu mai puteam să mă ridic și mă mișc prin casă atât de mult pe cât doream”, a spus femeia.

Ca să scape de chin, Ashley a decis să fie supusă unei histerectomii, o intervenție chirurgicală ce implică extirparea uterului și, în anumite cazuri, a ovarelor.

„M-am mutat în Texas și am găsit un doctor care a știut în cele din urmă cum să mă trateze. Ea mi-a recomandat histerectomia și să renunț la gluten. Am urmat un tratament cu un înlocuitor al hormonului tiroidian și cu estrogen natural la o lună după histerectomie”, a explicat Ashley.

Mai apoi, tânăra a reușit să slăbească 36 de kilograme și și-a stabilit ca obiectiv participarea la competiții de bikini. La doi ani de la histerectomie, Ashley și-a recăpătat încrederea în sine și și-a văzut visul cu ochii.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

În schimb, o tânără din Marea Britanie a devenit mamă, după ce a fost operată de cancer de col uterin.

sursă foto: North Photo


Citește și Românul dispărut în Istanbul este în continuare de negăsit. Libertatea a obținut ultima fotografie cu Salvatore Popescu


 

Urmărește-ne pe Google News