O femeie și bebelușul ei au căzut pe șine la o stație de metrou din Londra. Au supraviețuit miraculos

O femeie și bebelușul ei au căzut pe șine la o stație de metrou din Londra și au fost la un pas de moarte. Mama și copilul ei au supraviețuit miraculos, după ce s-au ascuns în spațiul dintre șine în timp ce trenul a trecut deasupra lor în stația Baker Street. Și soțul femeii a scăpat nevătămat, după ce a sărit de pe peron pentru a-și salva familia.

Mama împingea căruciorul în care se afla bebelușul ei. La un moment dat, nu și-a dat seama că se afla aproape de marginea peronului și, într-o clipă de neatenție, a căzut pe șine în stația de metrou Baker Street din Londra, scrie The Sun.

Disperat, tatăl copilului a sărit de pe peron pentru a-și salva familia, știind că trenul urma să intre în stație în câteva clipe. La scena înfiorătoare au asistat zeci de pasageri, precum și al doilea copil al cuplului.

Cu toții au trăit clipe de groază, după ce au văzut cum întreaga familie s-a ascuns în spațiul dintre șine, în momentul în care metroul a intrat în viteză în stație.

„În momentul în care trenul intra în stație, cei trei au fost extrem de norocoși să se ascundă într-un spațiu sub șine, iar trenul a trecut deasupra lor”, a precizat un purtător de cuvânt al Biroului de Poliție Transporturi din Londra, pentru sursa citată.

De asemenea, oamenii au fost la un pas de a atinge linia de alimentare cu energie electrică a metroului.

Doar șansa a făcut ca nimeni să nu fie rănit în urma incidentului care a fost numit „miracolul de la Baker Street”.


Citește și ANALIZĂ | Inteligența artificială amenință deja locurile de muncă din România


Mai multe articole