MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

O funcționară la bancă din Iași a golit contul iubitului de 300.000 de lei. A primit trei ani cu suspendare

Distribuie

O funcționară de la o bancă din Iași a golit conturile iubitului de aproape 300.000 de lei, timp de opt ani, cât timp a avut o relație cu acesta. Tribunalul Iași a condamnat-o acum la trei ani de închisoare cu suspendare. Tânărul a economist această sumă și a aflat că mai are doar 200 de lei, atunci când s-a dus să ceară un extras bancar. Ani la rândul nu a știut că banii pe care îi dădea femeii să îi depună în contul lui rămâneau, de fapt, în buzunarul ei.

Alina Mihaela Popa a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare după ce a fost gă­sită vinovată de înşelăciune şi acces ilegal într-un sistem informatic. Păgubitul este Adrian D., chiar fostul ei iubit. Cei doi au avut o lungă relaţie, în perioada 2003 – 2011. Potrivit probelor din dosar, după ce au terminat facultatea amândoi, Alina s-a angajat la o bancă, iar Adrian şi-a găsit și el o slujbă şi a început să strângă bani pentru a-şi cumpăra o maşină. Tânărul i-a dat acesteia diferite sume de bani pentru a i le depune pe cont, relatează ziaruldeiasi.ro.

Adrian D. nu ştia că iubita sa ăși însușea, de fapt, banii, iar în 2013 a calculat că ar fi trebuit să dețină peste 300.000 de lei. Tânărul a mers la bancă să scoată banii şi a aflat că are în cont numai 200 de lei. Între timp, el se despărțise de Alina, dar de dragul ei a acceptat să nu depună plângere, iar ea s-a dus la notar și a dat o declarație prin care se angaja să restituie întreaga sumă. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, tânărul a obținut executarea silită și a reușit să recupereze o parte din sumă, iar pentru restul, a făcut o plângere penală care a dus la procesul în care a fost condamnată.


Citește și: MUȘAMALIZARE! Trei ani și niciun responsabil după moartea copiilor infectați cu E.coli. La copiii morți la Pitești s-au găsit infecții nosocomiale!


 

Comentarii