Mergi direct la conținut »
FOTO | O mamă a patru copii trăiește cu fostul soț și cu actualul iubit în aceeași casă. Ea susține că sunt o familie modernă Galerie foto
12imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | O mamă a patru copii trăiește cu fostul soț și cu actualul iubit în aceeași casă. Ea susține că sunt o familie modernă

FOTO | O mamă a patru copii trăiește cu fostul soț și cu actualul iubit în aceeași casă. Ea susține că sunt o familie modernă

Femeia are o viață pe care mulți oameni o consideră neobișnuită. Ea trăiește în aceeași casă alături de cei patru copii ai săi, de fostul soț și de actualul soț.

Lindsay Taylor, 33 de ani, s-a mutat cu noul soț în casa fostului soț după ce a rămas subit pe drumuri. Sugestia i-a aparținut lui Chris Kelley, fostul partener de viață, potrivit mirror.co.uk.

Ea l-a cunoscut pe Mike Taylor, în vârstă de 50 de ani, la puțin timp după ce a născut-o pe fiica ei, Joanna. Știind că mariajul ei cu Chris s-a terminat, femeia a început procedura de divorț în anul 2016, dar cuplul a rămas în termeni buni după despărțire.

În iulie, anul trecut, Mike și Lindsay s-au căsătorit când ea era însărcinată cu un băiețel. În tot acest timp, Chris avea grija de copiii lor, Joannna și Lucas, care sufereau de o boală a sistemului imunitar. Lindsay mai are o fiică pe care a născut-o atunci când era adolescentă, pe Rachel, în vârstă de 17 ani.

Linsday s-a mutat cu mama ei atunci când a început să se vadă cu Mike, dar curând au decis să se mute împreună. Dar, după ce s-au mutat, au fost evacuați din cauza propietarului care le închiriase ilegal casa. Atunci a intervenit Chris care le-a sugerat să se mute în casa lui cu 5 dormitoare din Connecticut, SUA.

„Începusem să ne căutam o altă casă, dar Chris a făcut o sugestie la care nimeni nu se aștepta. De ce nu vă mutați cu mine, a spus el. Putem să plătim ipoteca, taxele și să ținem toți copiii împreună. Suntem o familie foarte modernă”, a povestit femeia despre invitația surpriză a fostului soț.

Ideea nu a fost deloc rea, chiar dacă Mike s-a acomodat puțin mai greu. Acum, cei trei povestesc că își pot vedea copiii în fiecare zi. Totuși, femeia speră că acest aranjament să nu fie pentru totdeauna și speră să se mute alături de Mike în Hawaii.

Sursă foto Northfoto


Andreea Bălan își organizează singură vacanțele. E atentă la toate prețurile și studiază toate detaliile viitoarei destinații


 

Close
Închide
  Close