O mamă a fost arestată după ce fiica ei de trei ani a arătat poliției o pungă cu marijuana

Megan Karl, în vârstă de 33 de ani, a fost arestată după ce fiica ei a arătat poliției o pungă care conținea marijuana. Karl călătorea în mașină cu un bărbat, pe nume Scott Hill, în vârstă de 26 de ani, când au fost opriți în trafic, de polițiști, în orașul New Scotland, New York, zilele trecute.

Aceștia au oprit mașina și au văzut că fetița de trei ani nu era asigurată cu o centură de siguranță sau un scaun special pentru copii, pe bancheta din spate. De asemenea, oamenii legii au găsit în scrumiera mașinii, mai multe mucuri de țigară de marijuana.

Megan Karl, în vârstă de 33 de ani

„Când au ajuns lângă fetiță, au descoperit  o „husă cu fermoar”, sub scaunul acesteia, a declarat poliția din New York, potrivit dailymail.co.uk.

Karl și Hill au fost acuzați că pun în pericol viața unui copil, iar Hill a fost, de asemenea, acuzat de posesie ilegală de marijuana, considerată o încălcare a legii, în New York.

Rudele au luat copilul după ce Megan Karl a fost arestată. Serviciile de protecție a copiilor din județul Albany au fost, de asemenea, notificate.

Scott Hill, în varsta de 26 de ani

Megan Karl și Scott Hill au fost judecați în New Scotland Town Court.

Hill a fost eliberat și va fi ținut sub supraveghere, iar Karl a fost eliberată, după ce și-a recunoscut vina.

Citește și

EXCLUSIV/ Detaliul care le-a scăpat hoților din Baia Mare, care au jefuit o bancă în patru minute

Mai multe articole