MENIU CAUTĂ

FOTO | O mamă singură recunoaște că nu-și găsește un iubit pentru că este dependentă de jucării sexuale

Distribuie

Elysia Downings, 28 de ani, din Buxton, Derby, nu a mai avut o relație de trei ani și a cheltuit mai mult de 3.000 de lire sterline pe gadget-uri în cei 15 ani de adicție. Femeia care folosește jucării sexuale până la 10 ori pe zi spune că dependență ei a făcut imposibilă găsirea unui partener. 

„Înțeleg că jucăriile sexuale pot să-i facă pe bărbați să se simtă nesiguri. Ei trebuie să accepte că orice cu baterii va face treaba mereu mai repede și mai eficient. Unul dintre bărbații cu care am avut o relație mi-a aruncat vibratorul pe geam în timp ce ne certam. Nu îi plăcea ca foloseam jucăriile când el nu era prezent”, povestește Elysia, potrivit mirror.co.uk.

„Vibratoarele mi-au înlocuit viața sexuală. De multe ori sunt primul lucru la care mă gândesc când mă trezesc dimineață și le folosesc până la 10 ori pe zi. Mă simt cam indispusă dacă nu am avut un orgasm. Cu cât folosesc mai mult jucăriile, cu cât devin mai dependentă. Nu simt că ar trebui să îmi fie rușine de asta. Unele femei au fetișuri cu pantofi, altele cu gențile lor. Se întâmplă ca mie să-mi provoace plăcere jucăriile mele sexuale”, a mai spus tânăra.

Ea recunoaște că adicția ei a început când era adolescentă ca o modalitate de a scăpa de ce întâmpla în jurul ei. „Am avut o copilărie grea și aveam nevoie de o scăpare. Masturbarea a făcut asta pentru mine. M-a ajutat să-mi distrag mintea de la emoțiile cu care mă confruntam pe atunci. La 17 ani mi-am cumpărat prima mea jucărie sexuală și de atunci am fost prinsă”, mărturisește Elysia.

Cu toate că dependența Elysiei este atât de severă încât ea nu pleacă de acasă fără jucăriile ei sexuale, britanica spune că are grijă ca fiul ei de șase ani să nu știe despre adicția pe care o are.

FOTO FACEBOOK


Costel Constantin a ajuns la Poliție dintr-o confuzie. Ce a pățit actorul pe când era patron de magazine: „Am fost întrebat dacă Sexy Bar e al meu”


 

Citește mai multe despre dependenta și jucării erotice pe Libertatea.

Comentarii