O mașină a intrat sub un TIR, în Maramureș. Un mort și cinci răniți |FOTO

O mașină a intrat sub un TIR, în Maramureș. Un mort și cinci răniți

O mașină a intrat sub un TIR, în Maramureș iar o persoană a murit și alte cinci au fost rănite. Imaginile absolut terifiante au fost surprinse după un grav accident de circulație produs duminică după amiază, în care a mai fost implicată și o autoutilitară.

Așa după cum se poate vedea în imagini, autoturismul care a lovit frontal automarfarul este complet distrus. Accidentul a avut loc duminică după amiază în zona localității Coplean din comuna Cășeiu, pe șoseaua Dej – Baia Mare.

În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite. Trei dintre acestea, aflate în autoturism, au rămas încarcerate și a fost nevoie de intervenția echipajelor de la detașamentul de pompieri din Dej pentru a fi scoase, iar apoi au fost preluate de echipajele medicale sosite la fața locului.

O persoană a suferit răni grave și a decedat, relatează jurnalmm.ro.

Pompierii s-au luptat mai bine de 15 minute să-l scoată pe șoferul autoturismului dintre fiarele contorsionate. Bărbatul suferise multiple traumatisme la nivelul feței și membrelor inferioare.

Au mai primit asistență medicală un alt și o femeie cu mai multe leziuni, pasageri în mașina lovită de TIR Un bărbat, de asemenea pasager în autoturismul implicat în accident, a fost declarat decedat de către medicii ajunși la locul evenimentului, relatează sursa citată.

Sursa foto: jurnalmm.ro


Citește și: IMAGINI EMOȚIONANTE | Căței îngropați în zăpadă, salvați de jandarmii montani din Gorj. Cum a reacționat mama cățelușilor


Mai multe articole