Mergi direct la conținut »
O româncă din Italia a fost snopită în bătaie de soț în fața copilului de trei ani. "Nu mai vreau să mă prostituez"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O româncă din Italia a fost snopită în bătaie de soț în fața copilului de trei ani. "Nu mai vreau să mă prostituez"

O româncă din Italia a fost snopită în bătaie de soț în fața copilului de trei ani. „Nu mai vreau să mă prostituez”

O femeie din România care locuiește în Italia a fost bătută crunt de soțul ei în fața copilului de trei ani. Aceasta a fost victima violențelor fiindcă n-a mai vrut să se prostitueze.

Când ea i-a spus soțului că nu mai vrea să „presteze”. Bărbatul s-a înfuriat și, în prezența fiicei lor în vârstă de 3 ani, a început să o bată cu pumnii. Nu s-a limitat doar la atât și a lovit-o și cu un scaun, a anunțat gazetaromaneasca.com.

„A avut grijă să nu-i deterioreze fața”

„A lucrat totuși cu atenție – a scris presa italiană – având grijă să nu-i deterioreze fața, afectându-i activitatea la care era obligată s-o presteze”.

Chinul femeii durează de un an și jumătate, din moment ce soțul ei a început să abuzeze de droguri și alcool, și care s-au accentuat și mai mult când femeia i-a comunicat dorința de a-l părăsi.

Femeia a solicitat intervenția agenților de poliție din Flaminio care, după ce au acționat în timpul ultimului litigiu, au reconstituit în detaliu scenariul de rele tratamente, la care femeia a fost supusă de-a lungul timpului.

Bărbatul a fost reținut și dus în arest, în schimb, femeia a fost internată într-o structură protejată împreună cu fiica ei.


VIDEO/ Pe urmele unui caz care, acum 13 ani, a zguduit România. Andreea Simon, fetița de 9 ani care a dispărut „ca o pasăre”

Close
Închide
  Close