MENIU CAUTĂ

O româncă însărcinată în 6 luni a fost găsită goală şi cu gâtul tăiat, în Spania

Distribuie

Isabel Elena, în vârstă de 36 de ani, era mama unei fetiţe şi însărcinată cu al doilea copil. Partenerul ei, un spaniol, este cel care a găsit-o fără suflare și a alertat poliția.

Primarul din Xativa a declarat doliu în localitate, miercuri, când a chemat locuitorii să vină în faţa Primăriei la ora 12:00, în semn de omagiu pentru Isabel Elena, potrivit Observator.tv.

Isabel Elena Răducanu a fost ucisă sălbatic în propria casă. Românca trăia la Xativa, în provincia Valencia, împreună cu fiica ei de aproximativ 8 ani şi partenerul de viaţă, un spaniol în vârstă de 32 de ani, tatăl viitorului ei copil, scrie El Pais.

Elena era dezbrăcată complet şi avea gâtul tăiat. Bărbatul a sunat imediat la Poliţie. Poliţia a anunţat că nu există deocamdată niciun suspect în cazul crimei, dar că nu e exclusă nicio pistă în anchetă.

Citește și

Pentru diareea senatorului PSD de Suceava s-a înălțat un elicopter, pentru o femeie arsă în Timișoara pe mai mult de 50% din suprafața corpului s-a găsit doar o ambulanță care s-o ducă la Viena! Benzina și rovinieta au fost plătite de rude!


Comentarii