O rupere de nori în Timiș s-a lăsat cu inundații de jumătate de metru în gospodării

O rupere de nori în Timiș s-a lăsat cu inundații de jumătate de metru în gospodării

O rupere de nori în Timiș s-a lăsat cu inundații în care apa ajungea la jumătate de metru în gospodăriile oamenilor. Urgia a avut loc joi seara în zona localității Făget. Pompierii de la patru stații zonale au intervenit în ajutorul oamenilor cărora ploaia abundentă le-a inundat casele.

Ruperea de nori a făcut ravagii în localitățile timișene Făget și Bichigi. A plouat torențial, iar apa s-a scurs de pe versanți. Pompieri de la Făget, Lugoj, Buziaș și Timișoara, au ajuns repede și au evacuat apa din gospodării. Apa a inundat mai multe curți, grădini și anexe ajungând chiar și la jumătate de metru. Inundații de mai mică amploare s-au produs și în localitățile Ohaba Lungă și Begheiu Mic.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Banat a activat Grupa Operativă, arată ziuadevest.ro

Recomandăm cetățenilor din zonele vizate să-şi păstreze calmul şi să respecte recomandările autorităților locale. Pompierii rămân la datorie, pentru limitarea și înlăturarea potențialelor efecte ale fenomenelor periculoase, monitorizarea situației din zonele vizate precum și evoluția acesteia”, au spus reprezentanții ISU Timiș.

Sursa foto: ziuadevest.ro


OPINIE / Doliu de Ziua Forțelor Aeriene Române. MIG-urile 21 și avioanele IAR 99 Șoim, consemnate la sol


Mai multe articole