O surpriză de la I wonder pentru Adrian Hădean

Toate gesturile frumoase încep cu o intenție bună. Pentru cadoul dăruit lui Adrian Hădean, primul pas a fost făcut de un pasionat de gastronomie din Constanța.

Cadourile așteptate sunt plăcute, însă cadourile-surpriză parcă aduc și mai multă bucurie, inclusiv celor care le oferă. Un astfel de moment minunat i s-a întâmplat lui Adrian Hădean, un influencer al gastronomiei în adevăratul sens al cuvântului. Un admirator al său din Constanța, connaisseur al gastronomiei, a vrut să-i ofere celebrului chef un cadou în semn de apreciere a pasiunii sale – o enciclopedie Larousse Gastronomique din 1935, cu prefața semnată chiar de Auguste Escoffier, cel care a modernizat gastronomia mondială. Cartea este un fel de Biblie gastronomică ce descrie numeroase rețete clasice. Domnul Miga a ales să  ofere prețiosul volum prin intermediul platformei de surpize cu scop caritabil iwonder.ro.

Dragostea ne va hrăni pe toți!

Acesta este motto-ul lui chef Hădean. Așa că într-o splendidă după-amiază de octombrie, echipa iwonder.ro a ajuns la Attic Lab, acolo unde Adrian Hădean aștepta un curier. Nu mică i-a fost mirarea la vederea noastră, însă atunci când a vizionat clipul special pregătit cu această ocazie de I wonder și prietenii săi – Joseph Hadad, Alex Petricean, Mircea Groza, Nicolai Tand și Marius Tudosiei – și când a deschis cadourile, surpriza s-a transformat în bucurie sinceră. I wonder, proiect al Fundației Ringier, este o platformă care vinde cadouri și experiențe inedite, în scopul de a strânge bani pentru copiii bolnavi. Pe www.iwonder.ro oricine poate plănui o surpriză și poate susține, astfel, lupta unui copil grav bolnav.

Mai multe articole