Experiment sinistru! O tânără bolnavă de autism a fost ”scoasă la produs” de asistenții sociali, sub ordin judecătoresc!

O tânără de 23 de ani a fost ”scoasă la produs” chiar de asistenții sociali care o aveau în grijă, sub ordin judecătoresc

O tânără de 23 de ani a fost ”scoasă la produs” chiar de asistenții sociali care o aveau în grijă. Totul a avut loc în vara trecută, în cadrul unui experiment derulat sub autoritatea unui judecător. Familia fetei, care este afectată de o formă severă de autism și cu un IQ de 53 de puncte a fost îngrozită de ce i s-a întâmplat. Asistenții sociali susțin însă că totul face parte din terapie, pentru ca pacienta ”să învețe din propriile-i greșeli”. Fata avea o atracție pentru partenerii sexuali de altă etnie și un trecut sexual tumultuos, însă nu are discernământ, relatează mirror.co.uk.

Tânăra se afla în grija unei fundații încă de la vârsta de 18 ani iar asistenții sociali o supravegheau 24 de ore din 24, acasă și în locurile pe care le frecventa. Psihologii care au tratat-o au pus la punct însă un experiment, aprobat de un judecător din Manchester vara trecută, și anume să înceteze supravegherea acesteia pentru câteva ore, în timpul zilei, și să nu intervină dacă tânăra ”face sex în public”.

Timp de câteva zile, cel puțin șase bărbați au vizitat-o acasă, între orele 10 și 16.00. Fetei i s-a permis chiar să le trimită acestora fotografii explicite cu conținut sexual, relatează sursa citată.

Îngrijitorii au fost sfătuiți să nu intervină, și au raportat mai mulți bărbați asiatici veniți să facă sex cu ea. Mai mult, tânăra cu handicap a fost dusă pentru a face sex în mai multe locuri publice, precum baruri, un taxi și un club de bowling, de alți trei bărbați.

Fata are un trecut sexual încărcat, a fugit de zece ori de acasă fiind supusă abuzurilor sexuale și violurilor de la vârsta de nouă ani.

Psihiatrii au stabilit că tânăra dezvoltase o obsesie pentru bărbații ”diferiți din punct de vedere etnic și cultural”.

Sursa foto: pexels.com


VIDEO/ Mihail n-are iubită, dar vrea copii: „Mă tentează experiența de a fi tată”. Nu se vede însurat prea curând


Mai multe articole