Tânăra a ajuns în garajul bărbatului, pentru o ședință de clarviziune. După un timp, Pârv ar fi pus-o să bea o substanță amară și închisă la culoare, licoare menită să o relaxeze, moment din care aceasta nu își mai amintește nimic.
„M-a pus să beau pelin. Am băut acel pelin și m-am trezit a doua zi. Am ajuns sâmbătă la trei jumate patru și m-am trezit duminică, la trei dimineața. Când m-am trezit eram în dormitorul dânsului, dezbrăcată, cu un prosop pe față. Am realizat că e ora asta, după ce m-am dus să ia telefonul din garaj. Hainele mele erau pe jos și pe pat. M-a ridicat dânsul pentru că nu puteam să vorbesc sau să mă mișc, nu realizam ce mi se întâmplă. Când m-am trezit era Doru Pârv cu un prosop pe față, iar lângă mine mai era un bărbat dezbrăcat. Erau mai multe prezervative pe jos (…) I-am spus că îmi este rău și că vreau acasă, iar el a chemat un taxi. De atunci nu am vorbit cu el. Când am ajuns acasă era toată lumea speriată pentru că nu știa nimic de mine. Am fost și la poliție și la analize. Încă nu au ieșit rezultatele. Doru Pârv a zis la poliție că m-a plătit pentru sex”, a declarat Maria, pentru emisiunea Cancan TV.
În apărarea lui, clarvăzătorul a declarat că nu a violat-o și că actula fost consimțit. ”Spuneți-mi, o femeie violată merge în Turcia, în vacanță, imediat a treia sau a patra zi? Ea după plângerea de viol a cerut 100.000 de euro.Voiam să tac pentru a nu influența ancheta. Vorbim de o domnișoară care presta servicii la o casă de toleranță din Austria. O vor dovedi înregistrările în care ba voia 100.000, ba 50.00 de euro. Înregistrările sunt între dânsa și o altă cunoștință a ei. Eu nu am violat-o”, a declarat la Cancan TV Doru Pârv.

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”
GSP.RO

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente