MENIU CAUTĂ

IMAGINI ȘOCANTE | O tânără a vrut să se sinucidă și și-a dat foc, după o ședință la psiholog. Ce lucru îngrozitor a descoperit în timpul terapiei

Distribuie

După ce s-a luptat cu anxietatea toată viața ei, Stefanie Joanna Sowa, din California, a decis când avea 23 de ani să meargă la terapie. În timpul unei ședințe de hipnoterapie ea și-a adus aminte lucruri pe care le îngropase adânc în mintea ei. 

Tânăra care are acum 27 de ani a descoperit că fusese abuzată sexual în copilărie. Stefanie a intrat imediat în depresie, mai ales că momentul de rememorare a acelor lucruri îngrozitoare a coincis cu moartea bunicului ei, potrivit The Sun.

Ea a mai descoperit că părinții ei au mințit-o în legătură cu medicația pe care o lua de când avea 13 ani. Fără să știe, Stefanie a luat mai bine de 10 ani medicamente pentru stabilizarea dispoziției.

Simțind că nu poate duce tot ce i s-a întâmplat, tânăra și-a acoperit trupul cu benzină și și-a dat foc. Sora ei și iubitul acesteia au văzut îngroziți să vadă cum fata ardea de vie. Mama lui Stefanie a fost cea care a stins flăcările cu ajutorul unui prosop.

Fata s-a trezit o lună mai târziu la terapie intensivă, cu arsuri pe 40% din suprafața corpului. Au fost necesare 50 de intervenții chirurgicale pentru a o salva și pentru a reface o parte din pielea arsă.

După mai mulți ani de dureri îngrozitoare, de suferință și cicatrici de neșters, Stefanie spune că în sfârșit și-a găsit puterea și încrederea în sine.

„Am plecat de a vrea să mor, la a lupta să trăiesc. Am realizat că sunt suficientă. Indiferent de ce fac în viața asta și de ce vreau să fiu, sunt demnă de fericire, dragoste, respect și demnă de a trăi”, spune Stefanie.

Sursă foto Northfoto – Avertizăm că imaginile vă pot afecta emoțional. 

 

 


FOTO/ Cel mai important centru de natație al Timișoarei a murit din nepăsare. Ajunsă o ruină, fosta bază sportivă Uszoda este un focar de infecție


 

Citește mai multe despre anxietate și terapie pe Libertatea.

Comentarii