Sir Benjamin Slade, 72 de ani, a provocat revoltă printre telespectatori atunci când a anunțat în cadrul emisiunii The Morning, în anul 2017, că este în căutarea unei soții care trebuie să aibă, printre altele, următoarele caracteristici: să fie mai înaltă de 1,70 și să aibă între 30 și maxim 40 de ani.

Acum, aristocratul excentric, un baron care administrează o proprietate din Somerset din secolul al XIII-lea, a apărut iar la emisiune pentru a confirma că nu a avut succes până acum în a găsi ce caută.

„Mi-am schimbat tactica, acum spun că vreau romantism, vreau să-ți dau toate cardurile mele de credit pentru a putea să faci cumpărături până leșini. Vreau să te duc în locuri exotice și iubesc mesele bune și mă grăbesc să merg în vacanțe secrete. Asta este oferta, o pot schimba”, a spus Benjamin Slade.

Pentru a îndulci oferta, milionarul a mai spus că este dispus să ofere afacerile pe care le deține viitoarei sale soții cu condiția ca ea să fie capabilă să preia conducerea.

Descendent al regelui Carol al II-lea, Benjamin locuiește în casa Maunsel din secolul al XIII-lea și deține și Castelul Woodlands. Condiția nepronunțată ar fi ca femeia care acceptă propunerea să-i ofere un moștenitor.

„Am multe iubite extraordinare, dar au peste 50 de ani și nu își mai doresc sau nu mai pot avea copii. Cred că este foarte important să ai copii și o familie”, a mai spus bărbatul.

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?
Recomandări

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?

Sir Benjamin Julian Alfred Slade, cunoscut sub numele de Sir Ben Slade, a moștenit titlul de la tatăl său în 1962. El a avut o singură căsnicie, cu Pauline Myburgh, de la sfârșitul anilor 1970 până în 1991.

Emisiunea la care a participat Sir Benjamin Slade anul trecut.

Emisiunea la care a participat Sir Benjamin Slade anul acesta poate fi văzută aici: Daily Mail


VIDEO/ Kitty Cepraga și-a investit banii într-un scurtmetraj despre emigranți! Vedeta face actorie, regie și este și producător în Italia


GSP.RO

AUDIO Conversația dintre pilotul elicopterului lui Kobe Bryant și turnul de control: „Zburați prea jos!”

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2020. Capricornii au destule probleme urgente de rezolvat