De Andrei Crăițoiu,

În 2008, a venit în România pentru a se stabili aici cu familia. Are 2 meserii, de jurist și lingvist, pe care le practică cu același entuziasm. Are opinii despre orice, iar provocarea lui este de a le argumenta bine.

„Nu știu dacă e un compliment că vorbesc mai bine românește decât parlamentarii de aici. Nu pot să votez la aceste alegeri, dar sunt conectat la tot ce se întâmplă aici. Sunt într-o poziție locală.

Stau în Titan și nu m-am plictisit. Din Olanda am plecat pentru că mă plictiseam. Am plecat de acolo la 30 de ani și sunt un olandez în România. Nu sunt român! Pe mine mă afectează mult ce se întâmplă la aceste alegeri. Mai puțin pe restul olandezilor. Românii sunt mult prea influențați de ce cred alții despre ei!”, a explicat Johan.

„Ce-mi doresc în România pentru următorii cinci ani? Mi-ar plăcea să văd un proiect de țară ambițios. Nu autostrăzi, chestii, trestii. Vreau să vină unul cu un proiect ambițios la care olandezii să fie invidioși pe România!”

Johan Bouman

Eu nu vreau un președinte naționalist în România pentru că mă voi simți defavorizat! Prin Ponta n-am simțit niciun pericol. Știam că zice orice, dar nimic mai mult. Ați avut și un candidat care era foarte naționalist, Vadim Tudor! Nu cred că avea ceva cu olandezii. Și la mine în Olanda sunt politicieni xenofobi! Am avut chiar pe cineva care a fost asasinat!”, a mai declarat Bouman în studioul Libertatea.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

„Dan Barna arată ca un olandez, înalt și plictisitor! Vorbește ca un birocrat, iar olandezii cred că s-ar simți bine cu el. Ca partener de discuții. La nivel afectiv îmi place cel mai mult de Paleologu. Pare un vecin foarte bun!”

Johan Bouman

„Violența împotriva homosexualilor a crescut în Olanda!”

Johan are opinii despre orice, iar provocarea lui este de a le da a le argumenta bine! Întrebat de Tetelu de situația din România discuția a ajuns la homosexualitate.

„Sunt și în Olanda politicieni care sunt anti-gay! Au un curent vechi, cu votanți constanți și sunt bazați pe creștinism. Creștini tradiționaliști. Ei se bazează pe Biblie și nu pot să vrea homosexuali. În Parlament din 150 de membri sunt vreo cinci, șase.

Elton John a fost vreodată în România? N-a fost? Ahh, OK! În Olanda nu s-a întâmplat nimic de când m-am născut eu. Violența împotriva lor a crescut! Într-o generație două, trei oamenii dacă nu se vor duce la biserică s-ar schimba mult situația de la sine. Eu nu sper! Noi doi ne-am întâlnit într-un cimitir din Buzău, când eram de Paște la o biserică ortodoxă!”, a pus Johan Bouman.

„Românii au fost foarte dezamăgiți de politicienii lor! Clasa politică a crescut în calitate în ultimul timp față de momentul în care eu am ajuns în România. Atunci era epoca lui Băsescu la început! El făcea show, dar nu era profesionist”

Johan Bouman
Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult