De Ștefan Pană,

Lia Olguţa Vasilescu, deputat PSD şi fost primar al Craiovei, a scris zilele trecute pe Facebook că oamenii i s-au plâns de calitatea serviciilor din oraş şi a decis să discute problema cu primarul Mihail Genoiu.

„Am avut audienţe cu cateva sute de cetăţeni craioveni, la cabinetul meu parlamentar. Mulţi dintre aceştia au reproşat calitatea serviciilor oferite de regiile administraţiei locale craiovene şi atmosfera din aceleaşi regii şi mi-au solicitat măsuri, dat fiind faptul că administraţiile PSD i-au obişnuit cu un anumit standard”, a scris acum 2 zile pe Facebook fostul primar.

Astăzi, Consiliul Local Craiova s-a întrunit şi a schimbat şefia Regiei Autonome de Transport şi pe administratorul special al S.C. Termo Craiova S.R.L.

La Regia de transport a fost numit Sorin Manda, fratele senatorului PSD Claudiu Manda, soţul Liei Olguţa Vasilescu. Salariul său va fi de aproximativ 9.000 de lei pe lună (potrivit declaraţiei de avere a predecesorului său, Marcel Tănăsescu). În momentul de faţă, Sorin Manda lucrează tot în cadrul Primăriei Craiova.

La S.C. Termo Craiova a fost numit Gheorghe Nedelescu, fost viceprimar şi consilier local. El este membru PSD şi a vizat în trecut chiar funcţia de primar al muncipiului. Consiliul Local i-a stabilit o indemnizaţie de 16.640 lei.

Ambele funcţii au fost vacantate ca urmare a demisiei conducerii.

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie