Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO, Adriana Nedelea LA FIX | Absurdul românesc: Un bărbat acuzat de relații sexuale cu minori stă lângă victimele sale

VIDEO, Adriana Nedelea LA FIX | Absurdul românesc: Un bărbat acuzat de relații sexuale cu minori stă lângă victimele sale

Cea mai mică dintre cele trei fete abuzate, în vârstă de 6 ani,  a desenat copaci cu păr. Medicii care au monitorizat-o spun că este atât de afectată de coșmarul prin care a trecut, încât realitatea este deformată.

Procurorul și polițiștii au adunat probe pentru a îndepărta bărbatul de 48 de ani de lângă două dintre fiicele sale și de lângă fiica unei iubite. Nu au reușit. Judecătorii din Bacău l-au trimis acasă pe timpul procesului.

Jurnalista Mirela Neag, invitata Adrianei Nedelea, a documentat multe cazuri de pedofili în libertate.

„Din păcate, este un curent în justiția din România. Noi de anul trecut am început să documentăm mai multe cazuri de pedofili condamnați și trei sferturi dintre cei care sunt dovediți în instanță ca vinovați de agresiune sexuală împotriva minorilor sunt condamnați la ani de închisoare cu suspendare. Practic, nu fac nicio zi de închisoare”, a declarat Mirela Neag.

Jurnalista Libertatea a subliniat și faptul că, deși au interdicție de a mai comunica cu familia, interacționeză în continuare cu victimele sale. „Din păcate, din cauza sărăciei din care provin, aceste familii ajung să fie dependente de pedofili”, a declarat Mirela Neag.

„Eu constat, ca jurnalist, că România a devenit o țară în care statul și-a abandonat cetățenii corecți și este foarte preocupat de a-i ajuta pe infractori”, a mai spus Mirela Neag, care a subliniat că nu crede că se mai poate schimba ceva.


Citește și:

Triplu agresor sexual de copii lăsat liber de judecători! Desenul prin care fetița de 6 ani a arătat ce-i făcea tatăl în urmă cu doi ani. Afectată emoțional, ea conturează până și copacii ca pe un falus!