De Elena Petre,

”Raportarea evenimentelor cu multiple victime” este sarcina medicului coordonator din departamentul integrat al ISU, conform Ordinul Ministerului Sănătății Nr. 2021/691 din 12 decembrie 2008, a devăluit astăzi Libertatea.

Specialiști din interiorul sistemului de urgență refuză să accepte mușamalizarea responsabilității și arată, punct cu punct și conform reglementărilor, ce trebuiau să facă autoritățile. 

”Adevărul trebuie aflat. Nu putem lăsa Timișoara din nou singură, la 30 de ani de la Revoluție. Sâmbătă, la ora 22, muriseră deja doi copii și autoritățile au avut nevoie de «miracolul», cum au spus ei cu insolență, «miracolul» celei de-a treia morți, de luni dimineață, ca să-și dea seama că e un eveniment cu victime multiple!”, a spus jurnalistul Cătălin Tolontan, semnatarul articolului de azi din Libertatea.

Citeşte şi:

Un fost impresar de jucători cu zero expertiză în educație, nășit de familia Reghecampf, a ajuns consilier al ministrului Educației din Guvernul Orban!

Sorin Grindeanu a împărțit funcții pentru consilierele sale, fetele a doi senatori PNL și PSD. Penelistul are 10 case și 600.000 de euro în conturi

“Înșelăciune și abuz în serviciu”, asta urmărește Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni în cazul școlii care a luat bursele elevilor!