Un tablou electric de distribuție a costat 129.000 de lei, de 24 de ori mai mult.

Cine este magnatul care nu se uită la bani și plătește cât nu face? Jurnaliștii Libertatea au descoperit că Primăria Capitalei a fost cea care a plătit supraevaluările cerute de furnizori pentru Spitalul Gomoiu. Iar Corpul de Control al premierului le-a constatat.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, s-a supărat pentru că toată lumea vorbește de spitalul contruit de Asociația Dăruiește Viață. „Și eu am făcut un spital”, a spus doamna primar.

Un spital pe care mai mult l-a inaugurat decât l-a construit, dar care înghite bani în continuare, indirect. De fapt, imaginea lui.

Pentru că realizările aveau nevoie de promovare, aceeași primărie, prin Administrația Spitalelor, a cumpărat spațiu publicitar de 5,2 milioane de lei la televiziuni, să se vadă spitalul. Ca să știe publicul.

Despre „scumpul” spital de stat cu promovare de milioane, aflați la Adriana Nedelea LA FIX.

Citeşte şi:

DOCUMENTE DIN PRIMĂRIE! Firea a cheltuit 1,1 milioane de euro ca să facă publicitate spitalului de copii Gomoiu, construit cu supraevaluări ”cu 2.485%”!

Praful din atmosferă, criminalul nevăzut. Care sunt zonele din București unde poluarea este de peste patru ori mai mare decât limitele admise

Golgota imigrantului. Era director când a decis să plece în Germania: ”Am dormit în parcări și primii bani i-am câștigat săpând grădina unui fost subaltern din România”

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 30 ianuarie 2020. Scorpionii ar trebui să își stabilească prioritățile
HOROSCOP

Horoscop 30 ianuarie 2020. Scorpionii ar trebui să își stabilească prioritățile