Fata, care a fost răpită în octombrie 2013, a rupt tăcerea și a descris modul în care a supraviețuit violenței și abuzului cauzate de Nate Kibby, un adolescent cu grave probleme psihice. Aceasta a fost răpită, în drum spre școală și ținută în captivitate timp de nouă luni, forțată să poarte o zgardă electrică, pentru câini și să-l numească „Stăpâne” pe răpitorul ei.

După ani de tăcere, Abby Hernandez a vorbit pentru ABC News despre cum a supraviețuit violenței și abuzului îngrozitor provocate de Nate Kibby.

La vârsta de 14 ani, a fost ascunsă într-un recipient de depozitare unde a fost drogată, violată în mod repetat și torturată psihologic înainte de a fi eliberată.

„Mi-a zis: Știi, mă gândesc să caut ceva mai uman prin care să-ți țin gura. A zis: Mă gândesc la o zgardă electrică. Îmi amintesc că mi-a pus-o la gât și mi-a zis: OK, încearcă să țipi. Mi-am ridicat încep vocea, apoi m-a electrocutat”, a povestit Abby.

„Mi-a zis să-i spun Stăpâne„, a mai povestit fata.

Timp de nouă luni familia a căutat-o disperată  pe fată, însă în zadar.

Hernandez, în vârstă acum  de 19 ani, a descris calvarul ei în detaliu și a spus cum se confruntă de ani de zile în urma răpirii în orașul american Conway, New Hampshire, potrivit mirror.co.uk.

Fotografie principală: Captură ABC News


Citește și

Prezentatoarea BBC Rachael Bland a murit, după ce a anunțat recent că mai are doar câteva zile de trăit

O sportiva a fost călcată de tren, în timp ce avea căștile pe urechi. Tanara avea doar 18 ani
GSP.RO

O sportiva a fost călcată de tren, în timp ce avea căștile pe urechi. Tanara avea doar 18 ani

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur