MENIU CAUTĂ
05 Sep. 2018 17:39

Ororile la care a fost supusă o fată de 14 ani de monstrul care a răpit-o. A violat-o, drogat-o și i-a pus la gât o zgardă electrică

Distribuie

Abby Hernandez, în vârstă acum de 19 ani, a avut curajul să povestească despre trauma prin care a trecut, la vârsta de 14 ani, când a fost răpită de un adolescent cu probleme psihice și chinuită în ultimul hal.

Fata, care a fost răpită în octombrie 2013, a rupt tăcerea și a descris modul în care a supraviețuit violenței și abuzului cauzate de Nate Kibby, un adolescent cu grave probleme psihice. Aceasta a fost răpită, în drum spre școală și ținută în captivitate timp de nouă luni, forțată să poarte o zgardă electrică, pentru câini și să-l numească „Stăpâne” pe răpitorul ei.

După ani de tăcere, Abby Hernandez a vorbit pentru ABC News despre cum a supraviețuit violenței și abuzului îngrozitor provocate de Nate Kibby.

La vârsta de 14 ani, a fost ascunsă într-un recipient de depozitare unde a fost drogată, violată în mod repetat și torturată psihologic înainte de a fi eliberată.

„Mi-a zis: Știi, mă gândesc să caut ceva mai uman prin care să-ți țin gura. A zis: Mă gândesc la o zgardă electrică. Îmi amintesc că mi-a pus-o la gât și mi-a zis: OK, încearcă să țipi. Mi-am ridicat încep vocea, apoi m-a electrocutat”, a povestit Abby.

„Mi-a zis să-i spun Stăpâne„, a mai povestit fata.

Timp de nouă luni familia a căutat-o disperată  pe fată, însă în zadar.

Hernandez, în vârstă acum  de 19 ani, a descris calvarul ei în detaliu și a spus cum se confruntă de ani de zile în urma răpirii în orașul american Conway, New Hampshire, potrivit mirror.co.uk.

Fotografie principală: Captură ABC News


Citește și

Prezentatoarea BBC Rachael Bland a murit, după ce a anunțat recent că mai are doar câteva zile de trăit

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Sonia Argint Ionescu nu ascultă de soț, dar îi cere părerea
Loading...
Comentarii