MENIU CAUTĂ
05 Sep. 2018 17:39

Ororile la care a fost supusă o fată de 14 ani de monstrul care a răpit-o. A violat-o, drogat-o și i-a pus la gât o zgardă electrică

Distribuie

Abby Hernandez, în vârstă acum de 19 ani, a avut curajul să povestească despre trauma prin care a trecut, la vârsta de 14 ani, când a fost răpită de un adolescent cu probleme psihice și chinuită în ultimul hal.

Fata, care a fost răpită în octombrie 2013, a rupt tăcerea și a descris modul în care a supraviețuit violenței și abuzului cauzate de Nate Kibby, un adolescent cu grave probleme psihice. Aceasta a fost răpită, în drum spre școală și ținută în captivitate timp de nouă luni, forțată să poarte o zgardă electrică, pentru câini și să-l numească „Stăpâne” pe răpitorul ei.

După ani de tăcere, Abby Hernandez a vorbit pentru ABC News despre cum a supraviețuit violenței și abuzului îngrozitor provocate de Nate Kibby.

La vârsta de 14 ani, a fost ascunsă într-un recipient de depozitare unde a fost drogată, violată în mod repetat și torturată psihologic înainte de a fi eliberată.

„Mi-a zis: Știi, mă gândesc să caut ceva mai uman prin care să-ți țin gura. A zis: Mă gândesc la o zgardă electrică. Îmi amintesc că mi-a pus-o la gât și mi-a zis: OK, încearcă să țipi. Mi-am ridicat încep vocea, apoi m-a electrocutat”, a povestit Abby.

„Mi-a zis să-i spun Stăpâne„, a mai povestit fata.

Timp de nouă luni familia a căutat-o disperată  pe fată, însă în zadar.

Hernandez, în vârstă acum  de 19 ani, a descris calvarul ei în detaliu și a spus cum se confruntă de ani de zile în urma răpirii în orașul american Conway, New Hampshire, potrivit mirror.co.uk.

Fotografie principală: Captură ABC News


Citește și

Prezentatoarea BBC Rachael Bland a murit, după ce a anunțat recent că mai are doar câteva zile de trăit

Citește mai multe despre rapita și violata pe Libertatea.

Comentarii