(P) 3 tipuri de încălțăminte potrivite pentru toamnă

Spune „adio” papucilor și sandalelor și dă-ți întâlnire cu ei din nou în sezonul cald viitor! Toamna e atât de aproape, încât e natural că gândul nostru zboară la piesele pe care le vom aborda în anotimpul frunzelor căzătoare. Influenţele artistice, culorile bogate și profunde sunt cele care ne acaparează acum atenția.

Ne bucurăm de confort și de rafinament! Cel mai artistic sezon ne îmbie să pășim pe covorul de frunze multicolor în pantofi care se află la granița dintre confort și stil! Noi îți recomandăm în rândurile de mai jos 3 dintre aceste modele: sunt atât de irezistibile, încât suntem siguri că nu vei reuși să te abții să nu le cumperi pe toate!

Caracteristicile încălțămintei potrivite pentru toamnă

E de la sine înțeles că nu vei putea să abordezi toamna cu sandalele posh și papucii decupați ai verii. Care sunt însă criteriile de care să ții cont atunci când pleci la cumpărături pentru sezonul ploios? Îți spunem în rândurile de mai jos!

Calitatea.

Dacă vara mai puteai să treci cu vederea acest principiu, considerând că oricum papucii tăi colorați nu au prea mult de suferit atunci când te poartă pe asfaltul uscat, nu ne mai bucuram de aceeași permisivitate și în miez de toamnă. Dat fiind faptul că accesoriile pe care le vei alege trebuie să reziste în condiții de umiditate ridicate, e clar că de data aceasta trebuie să mizezi pe modele superioare din toate punctele de vedere.

Pielea naturală e cea mai bună alegere! Impermeabilă, ea te va ajuta să scapi de disconfortul zilelor ploioase și de frigul care îți amenință fericirea picioarelor. Desigur, poți opta și pentru pielea ecologică: ultimele descoperiri îți garantează că aceasta e la fel de eficientă în a ține la depărtare umezeala precum cea clasică.

Vremea de afară.

Toamna se numără printre cele mai imprevizibile anotimpuri, în ciuda blândeții ei asumate. Sunt zile în care te bucuri de o căldură plină de tandrețe, ce îți amintește de clipele de aur ale verii, dar și momente când ești sigură că iarna a dat iama în viața ta. Oricum ar fi, tu trebuie să ai la îndemână încălțăminte comodă și impermeabilă pentru zilele cu vreme de coșmar, dar și variante mai stylish, pentru acele daruri meteorologice pe care toamna ni le face.

Tendințele.

Considerăm întotdeauna că e musai să asociezi tendințele cu confortul. De aceea, îți recomandăm ca în miezul toamnei să nu te bazezi doar pe acele modele de încălțăminte practice, dar și pe cele care trec testul modei.

Am ținut cont de toate aceste criterii și îți recomandăm în rândurile de mai jos cele mai wow modele de încălțăminte de toamnă. Descoperă care sunt favoritele noastre și ale tendințelor.

3 perechi de pantofi cu care vei trece testul toamnei

Dacă mergi la shopping, e absolut obligatoriu să te concentrezi pe aceste accesorii: vor face deliciul anotimpului ploios.

Botine

Preferăm să nu ne mai amintim cum arăta moda înainte de descoperirea botinelor: am iubit atât de mult aceste accesorii în ultimii ani, încât le-am purtat chiar și în toiul verii. Bineînțeles, există diferențe între modelele de încălțăminte pe care le alegeam când soarele era sus pe cer și cele pentru care vom opta acum.

Descoperi cele mai wow modele de botine de damă pe dasha.ro! Acestea sunt influențele pe care să le respecți acum!

Ai nevoie de un model negru, simplu, care să se potrivească la orice. Noi îți recomandăm însă ca în toamna 2018 să spargi monotonia grație unei perechi de botine negre cu un toc statement, în tonuri de argintiu. E pur și simplu fabulos!

Trebuie neapărat să mizezi și pe o pereche de accesorii într-o nuanță dragă sezonului ploios. Ne plac tonurile de bordo, mai ales atunci când sunt infuzate cu sclipici, așa cum vedem pe botinele de mai jos.

Moda western a scris un capitol însemnat în tendințele actuale. Dacă ciocatele nu se potrivesc cu stilul tău, mizează măcar pe o pereche de botine cu reflexii argintii, ce ascultă doar parțial de stilul făcut celebru de cowboy.

Reflexiile metalizate sunt mai în vogă ca oricând! Noi vom opta întotdeauna pentru auriu: iată o alegere de încălțăminte pentru această toamnă, dar și pentru cele viitoare!

Bocanci

Nu mai rezerva bocancii doar zilelor aspre de iarnă, când trebuie să răzbești prin nămeții de zăpadă parcă interminabili. Stiliștii te sfătuiesc să profiți de aerul utilitar al ghetelor masive și toamna, asociindu-le unor elemente ultra romantice, așa cum sunt fustele și rochiile.

Vei da măsura stilului perfect într-o pereche de bocanci acoperiți cu flori. E una dintre cele mai bune expresii ale pătrunderii delicateții în curentele casual și sport. Partea bună este că, fiind vorba despre un model de încălțăminte cu un print feminin, nu trebuie să te temi că ai un look neglijent dacă asociezi cu jeans.


La fel de dorite vor fi și modelele de ghete clasice, pe care le ai cu siguranță deja în dulap. Așa cum am mai spus, combină-le de această dată cu elemente extreme, așa cum sunt rochiile sau fustele și pantalonii scurți. Sunt o alegere ideală nu numai în zilele când simți că îngheți, dar și în acele clipe prețioase când soarele ne arată că nu a fost nicicând mai adorat ca în decursul toamnei.

Cizme

Dacă te așteptai să descoperi pe lista noastră balerinii și mocasinii, ne pare rău să te dezamăgim. Nu spunem că nu reprezintă opțiuni potrivite pentru toamnă, dar în 2018 te sfătuim să îi înlocuiești cu o pereche de cizme.

Demult nu au mai fost aceste accesorii atât de iubite ca azi! Nici nu e de mirare, dat fiind faptul că au poposit la ușa noastră în cele mai diverse interpretări. Nu îți va fi deloc greu să îți descoperi favoritele acum.

Se poartă în continuare cizmele peste genunchi, abordate atât alături de jeans, dar și împreună cu o rochie cool. În zilele mai frumoase, adoptă pielea întoarsă, dar în cele ploioase și friguroase mizează pe modelul clasic.

Moda anului trecut ne-a surprins atunci când ne-a încurajat să renunțăm la temeri și să ne afișăm cea mai sălbatică latură. Vom discuta acum despre unele dintre modelele ce au făcut furori cu caracterul lor aprins: este vorba despre cizmele medii și strălucitoare. Acoperite cu un strat consistent de glitter, semănau cu ceva ce ar fi purtat eroinele Sci-Fi moderne. Ca să nu le strici potențialul, trebuie să cunoști la perfecție cele mai bune modalități de asortare. Asociază-le croiurilor minimaliste, precum o rochie lejeră, unui costum masculin sau blugilor tăi skinny preferați. Evită să le integrezi în ținute la fel de glamour, deoarece nu vrei să fii confundată cu o Tinkerbell pierdută pe meleagurile contemporane.

Acestea sunt modelele de accesorii de care toamna 2018 s-a îndrăgostit. Ține cont de recomandările noastre și mizează pe modele de calitate, care să treacă testul vremii îngrozitoare de afară. Asigură-te că te bucuri de tot confortul necesar, dar și de stil desăvârșit în anotimpul frunzelor căzătoare.

Mai multe articole