Ne îndrăgostim de o imagine și nu se poate omite faptul că unele aspecte sunt minimalizate. De aceea, este mai important ca atunci când ești în căutare de rochii de ocazie elegante să ții cont de o serie de aspecte. Fii rațională în alegere.

Rochia neagră nu este un look garantat potrivit

Știm cu toții că rochia neagră este salvatoare. Mai știm și că este foarte apreciată, poate fi și sexy, poate fi și sobră. Coco Chanel a pus o etichetă pe acest gen de ținută și tocmai de aceea este una din alegerile dorite. Însă în egală măsură poți greși. O rochie neagră nu îți asigură în mod garantat un aspect impecabil. Poate fi versiune prea timidă și deci fadă, poate fi accesorizată necorespunzător, poate că nu evidențiază ce ar trebui și exemplele pot continua

Nu trebuie să fii nici extravagantă, nici pierdută în decor. Undeva între dorința de a te remarca, de a nu fi comună și de a păstra tonalitatea elegantă impusă de ocazie vei dori să alegi ținuta potrivită. Iată de ce magazinul online www.dyfashion.ro este o sursă apreciată din acest punct de vedere. Din multitudinea de opțiuni regăsite aici se disting peste 800 de modele, există stiluri clasice, moderne, cu tot felul de variații de design.

Rochia lungă

Decenii întregi rochia lungă a fost şi încă este o opțiune ce stă în picioare. Aceasta se impune și cu lungimea sa este potrivită acelor cadre în care se impun de regulă opțiuni mai sofisticate. Atenție însă, una prea simplă ar putea efectiv să aplaneze efectul de impresionare. Nu vei dori nici să fii prea monotonă.

Din colecția DyFashion vei adora rochiile lungi LaDonna, cele care includ un mic decupaj la zona bustului, iar împreună cu pliurile specifice creează un efect deosebit, de rochie fluidă ce te învăluie în mister. Umerii goi și accentul pe talie sunt de asemenea elemente ce contribuie la efectul spectaculos.

Mizând tot pe pliuri, însă dispuse mai interesant, vei regăsi în aceeași colecție de asemenea rochia Lorys. Aceasta se definește mai ales prin linia mulată pe corp și un croi inedit, păstrând simplitate la spate.

Rochia scurtă poate fi și elegantă

Primul gând când vine vorba de ținute de ocazie se referă la rochiile lungi, însă asta nu înseamnă că alte lungimi nu sunt potrivite pentru cadre elegante. La fel de bine poți încerca pe cele scurte, medii, cu un croi adecvat.

În colecțiile de rochii de la DyFashion se vor regăsi opțiuni dintre cele mai variate și pentru această categorie. Așadar, ies în evidență cele de tipar A sau în cloș, cu accente metalizate. Paietele sunt iarăși preferate, însă nu în alte combinații și permițând ca ele însele să fie designul pregnant. Aplicațiile cu sclipici sunt alternative aici și nu în cele din urmă combinațiile inedite între materiale, cum ar fi voalul, fluid, vaporos, cu dantelă florală.

În topul preferințelor rămân totuși acele materiale deosebite ce au făcut furori și până acum. Satinul este aici de amintit. O altă surpriză este legată de accentul pe culoare și simplitatea altor detalii. Poate fi vorba de o rochie cu mâneci, volănașe și mulată, de un mov intens, dacă tot acesta este trendul anului. Tonurile de orange sau verde regăsite la modele de rochii precum Preta sau Mella sunt de amintit desigur.

Notă finală

Rochiile de ocazie se disting în mod special prin faptul că nu dispun de un tipar comun și mai ales de un design ce ar putea fi purtat oricând și oriunde. Nu sunt ținute de stradă. De aceea, nota de eleganţă este una implicită aici.

DyFashion își reînnoiește colecția de rochii cu modele noi în fiecare săptămână. Universul rochiilor așa cum este conturat aici face deliciul orcărei femei în căutare de spectaculos. Există varietate, există tipare ce favorizează orice siluetă.