(P) Distractie maxima la Summer Well, alaturi de British American Tobacco si Curat Art!

Echipa Curat Art la lucru

Pe domeniul Stirbey, la Buftea, a avut loc festivalul Summer Well, in zilele de 11 si 12 august. Acest festival atrage in fiecare an un public din ce in ce mai numeros, devenind cunoscut in intreaga Europa. La Summer Well vin an de an si turisti din numeroase tari.

Respectandu-si motto-ul („A festival like a holiday”), evenimentul a reusit sa atraga si de aceasta data mii de spectatori, iubitori ai muzicii bune. Acolo unde sunt atat de multi oameni din intreaga tara, organizarea, curatenia (prin angajarea unei firme de curatenie Bucuresti) si buna-dispozitie trebuie sa fie mereu la cote maxime.

Prin intermediul partenerilor nostri de la British American Tobacco, Curat Art a fost prezenta la aceste eveniment foarte important al verii. Organizatorii de evenimente si colaboratorii nostri apeleaza mereu la Curat Art, cunoscand experienta pe care o avem in curatenie dupa petrecere sau evenimente.

British American Tobacco a oferit iubitorilor de muzica, pasionati de fumat, ocazia de a testa noile produse ale companiei, atat tigarile clasice, cat si produsele noi din tutun din gama Glo. Atat in timpul festivalului, cat si dupa terminarea lui, noi, in calitate de firma curatenie Bucuresti, am asigurat serviciul de intretinere in perfecta stare de curatenie a tuturor punctelor de testare a produselor din tutun.

Dam tot ce-i mai bun ca firma curatenie dupa petrecere sau evenimente

Evenimentul de pe domeniul Stirbey a decurs foarte bine, participantii, cu mic cu mare, avand multe puncte de atractie pe domeniul Stirbey. Am vazut aici familii cu copii mici, grupuri de tineri, de adolescenti si destul de multi oameni in varsta care voiau doar sa se bucure de atmosfera unor concerte frumoase, in aer liber.

Familiile cu copii s-au bucurat de atmosfera speciala de la Summer Well

Personalul care a asigurat serviciul de curatenie din partea Curat Art a fost mereu prezent la datorie, bucurandu-se la unison cu ceilalti oameni de zilele si serile minunate de vara. Oamenii cu experienta din acest domeniu, cei de la Curat Art, sunt specializati in numeroase operatiuni de profil, asa cum ar fi curatenie birouri si sedii firme Bucuresti sau spalare si curatare profesionala mochete, covoare, scaune, sau canapele.

Ei stiu cum sa abordeze fiecare proiect de curatenie astfel incat sa nu ii deranjeze pe ceilalti cu matura si farasul sau cu aspiratorul si zgomotul lui. De altfel, prin aceste servicii curatenie oferite, noi dorim sa fim cat mai discreti si atenti cu exigentele fiecarui client. Stim cu totii ca atunci cand cineva face curatenie nu ne dorim sa fie praf in jur sau sa fim deranjati de alte persoane.

Suntem partenerii celor de la British American Tobacoo de cativa ani, iar in tot acest timp i-am insotit peste tot acolo unde a fost nevoie de prezenta unei firme curatenie Bucuresti. Revening la concertele si momentele speciale Summer Well 2018, va pot spune ca toata lumea a apreciat mult conceptul de Night Picnic, acolo unde Orchetra Simfonica Bucuresti a delectat publicul cu interpretarea celor mai cunoscute melodii in stil propriu.

Publicul a putut testa uimtorul produs Glo

Ce ma bucura cel mai mult, atunci cand merg pe teren cu echipa mea pentru a face curatenie dupa petrecere sau evenimente

Astfel de ocazii sunt pentru mine un prilej prin care increderea in oameni si in respectul lor pentru natura este reafirmata. Chiar daca la Summer Well 2018 au participat multi oameni, totul a mers foarte bine din punct de vedere al respectului pentru natura. Nimeni nu a lasat in urma multe gunoaie, iar totul s-a desfasurat perfect datorita foarte bunei organizari.

A fost inevitabil sa apara si mici gunoaie, hartii, chistocuri de tigara, pe ici, pe colo, insa, noi, specializati in servicii de curatenie si curatenie birouri si sedii firme Bucuresti, ne asteptam la acest lucru. Unele resturi de mancare sau gunoaie apar din cauza neatentiei, nu pentru ca cineva le arunca neaparat. M-a bucurat mult sa observ cat de civilizati sunt oamenii care vin la Summer Well, adesea cu familia.

Distractia a fost cuvantuld e ordine la Summer Well 2018

De multe ori, citesc in presa articole in care romanii sunt criticati ca nu respecta natura si arunca gunoi pe oriunde apuca. Poate ca asa e prin alte parti, acolo unde autoritatile nu iau masuri si unde organizarea este deficitara, dar la Summer Well simti cu adevarat ca esti in mijlocul unei alte Romanii.

Noi facem de mult timp curatenie dupa petrecere sau evenimente si avem destul de mult de muncit pana sa readucem lucrurile la starea initiala, insa asa functioneaza astfel de evenimente. Nimeni nu se asteapta sa nu gaseasca deloc gunoaie pe iarba sau in imprejurimi.

O seara speciala de august pe domeniul Stirbey

Cum ne-am mai distrat alaturi de public si de echipa celei mai mai mai tari firme curatenie Bucuresti

Summer Well este ceva mai mult decat o serie de concerte. Aici oamenii vin sa se bucure de natura si de tot ceea ce le poate oferi ea. Mi-a placut foarte mult cum a  fost amEnajata zona de camping. Cei care au venit din alte orase au preferat sa stea aici, insa bucurestenii se reintorceau a doua zi la concert.

Angajatii Curat Art, mereu atenti la orice detaliu

Atmosfera de aici era cu adevarat speciala, oamenii zambitori, dornici sa asculte cea mai buna muzica interactionand inclusiv cu angajatii acestei firme de curatenie, cu strainii veniti din alte tari si savurand fiecare moment la maximum.

Summer Well aduce laolalta oamenii frumosi ai noii generatii, oamenii cu gust pentru muzica si distractie, care se comporta civilizat si stiu cum sa respecte natura.

Domeniul Stirbey din Buftea, un loc in care poti admira frumusetile naturii

In concluzie, pentru mine, ca manager de echipa, a fost o adevarata placere sa fiu din nou prezent la Summer Well, alaturi de oamenii celei mai bune firme de curatenie Bucuresti (specializata si in curatenie birouri si sedii firme Bucuresti). Ne-am bucurat cu totii de muzica superba, de peisajul deosebit si de tot ceea ce au pregatit organizatorii acestui eveniment cunoscut in intreaga lume.

Mai multe articole