(P) Nou la Noriel! Adio plictiseală pentru pasionații de roboți

Copiii se plictisesc foarte repede, mai ales dacă nu au jucării care să le stimuleze imaginația, care să le dea posibilitatea să aleagă. Iar în vacanța de vară greu găsești ceva intesant. Dacă și băiețelul tău s-a săturat de toate jucăriile, nu-i mai place nimic și ar dori ceva deosebit, caută noua gamă de jucării Ready2Robot. Tocmai a fost lansată și este adusă în România exclusiv de Noriel.

Aceste jucării reprezintă seturi de luptă cu câte o figurină surpriză, pe care copilul o descoperă treptat, în 7 pași, iar entuziasmul crește pe măsură ce obține fiecare element. Fiecare strat vine cu o nouă surpriză, așa că va fi fericit să caute următoarea piesă. Abia la final, după ce asamblează figurina, cel mic va afla ce robot a primit.

După aceea poate concura cu prietenii lui într-o bătălie cu roboți în Arena Fightarium. Ca să devină campion, orice luptător are nevoie de accesorii și arme potrivite, dar nu-i problemă, pentru că fiecare pachet Bot Blaster vine echipat complet cu un suport Ready2Robot, 5 accesorii și 2 rachete perfecte pentru a-și învinge adversarii. La Noriel găsești toate cele 4 pachete diferite din Seria 1, așa că băiețelul are de unde alege și poate să-și personalizeze luptătorul după imaginație.

Iar dacă vrei să-ți răsfeți copilul, oferă-i și Figurina Surpriză Ready2Robot. Fiecare pachet include 7 piese unice Ready2Robot, o figurină pilot și un recipient slime. Sunt 19 mecboți și piloți diferiți numai buni de colecționat. Dar cel mai interesant este că piesele de la ei se pot combina în peste 1000 de feluri, deci nicio șansă ca băiețelul tău să se mai plictisească. Această gamă de jucării este dedicată copiilor cu vârsta de peste 4 ani.

Dacă pentru fetița ta ai cumpărat jucăriile LOL, pentru băiețel ai acum la dispoziție Ready2Robot. Intră în magazinele Noriel sau pe site-ul www.noriel.ro și descoperă noii roboți! Băieții sigur îi vor îndrăgi și vor deveni colecționari pasionați.

Mai multe articole