(P) Top 3 meserii pentru femeile moderne

model de videochat

Principalul dezavantaj pe care majoritatea joburilor din Romania il prezinta consta in salariile foarte mici, care de cele mai multe ori nu sunt suficiente nici macar pentru a te intretine de una singura. Iar acesta este de fapt cel mai bun scenariu, in cazul in care esti norocoasa sa detii un job cu acte in regula, deoarece piata din Romania duce o tot mai mare lipsa de locuri de munca de la an la an. Cu atat mai mult pentru sexul slab, fiind cunoscut faptul ca femeile se confrunta cu tot felul de prejudecati pe care trebuie sa le depaseasca, conform carora ele nu sunt suficient de competitive si asa mai departe.

Asadar, daca esti femeie in Romania este destul de greu sa-ti gasesti un job suficient de bine platit, care sa-ti ofere independenta pe care ti-o doresti fara a fi nevoita sa lucrezi 8-10 ore pe zi pe un salariu minim pe economie. Astfel, exista o concurenta tacita intre reprezentantii sexului masculin si reprezentantele sexului feminin, care a facut ca in prezent sa existe joburi moderne ce pot fi practicate atat de barbati, cat si de femei – sau, de ce nu, cu precadere de catre acestea din urma.

Insa cele din urma vor fi cele dintai! Aceasta este premisa de la care pornesc urmatoarele meserii destinate femeilor moderne, pe care dorim sa ti le prezentam in continuare, in cazul in care faci parte din categoria doamnelor si domnisoarelor ce isi doresc sa fie independente.

  1. Antrenoare de fitness

Acesta este jobul ideal pentru o femeie moderna, care isi doreste sa imbine utilul cu placutul la locul de munca. Pe langa faptul ca poti castiga bani frumosi din sedintele oferite ca personal trainer oamenilor care isi doresc sa slabeasca, sa se tonifieze, sa creasca in masa musculara sau pur si simplu sa se mentina in forma, in acelasi timp si tu, ca femeie, prin activitatea depusa si pregatirea necesara, vei obtine un trup de invidiat. Iar acesta este unul dintre scopurile oricarei femei! Astfel, te vei simti bine atat din punct de vedere fizic, cat si estetic, prin ceea ce faci, si totodata vei castiga bani. O femeie moderna este aceea care este independenta financiar si care arata bine, iar ca antrenoare de fitness poti puncta ambele aspecte cu brio. In plus, programul flexibil al unui personal trainer, indiferent ca e barbat sau femeie, este inca un motiv pentru care sa alegi aceasta meserie.

  1. Designer de interior

Daca sportul este mai mult specific barbatilor, creativitatea si simtul estetic sunt cu desavarsire reprezentative sexului frumos. Profesia de designer de interior, desi este practicata si de barbati, in special de arhitecti, este ideala pentru o femeie moderna, care indrazneste sa-si puna in aplicare imaginatia si sa castige bani din asta. Desigur, inainte de a deveni designer de interior si a concura cu nume deja consacrate in industrie, indiferent ca e vorba de barbati sau alte femei, trebuie sa urmezi niste cursuri speciale – care cu siguranta iti vor face o deosebita placere.

  1. Model la Studio20

Nu in ultimul rand, sa faci modeling in fata camerei video este probabil cea mai banoasa meserie a momentului, pe care o imbratiseaza tot mai multe tinere care isi doresc independenta si un stil de viata modern. Acest domeniu iti pune la dispozitie conditii de lucru de lux in locatii exclusiviste si posibilitatea de a castiga chiar si 10.000 de dolari pe luna! Daca vrei sa afli despre ce e vorba, intra pe site-ul Studio20.ro!

Mai multe articole