În Delta Dunării

Peisajele pe care le ascunde frumoasa noastră Deltă sunt cu adevărat unice în lume, iar un amurg surprins în cadrul unei ședințe Trash the Dress s-ar putea să emoționeze până și pe cel mai serios om care admiră fotografiile. Închiriați-vă un bungalow în Delta Dunării și începeți să căutați locuri aproape neatinse, unde să pozați în liniște. E musai să aveți la dispoziție și o barcă cu ajutorul căreia să vă puteți deplasa pe toate brațele fluviului și din care să admirați specii de păsări unice pe mapamond și, de ce nu, să le prindeți în pozele voastre. Stuful, nuferii, pelicanii și egretele vă vor fi martori ai dragostei pe care v-ați jurat-o de curând, deci cadrul va fi unul cu adevărat feeric.

Într-un parc de distracții

Nimic nu poate fi mai frumos decât să te joci! Și cum un parc de distracții este simbolul copilăriei eterne și al emoțiilor duse la extrem, ar fi un loc potrivit pentru câteva cadre cu voi doi îmbrăcați în miri. Vă puteți urmări cu mașinuțele, puteți râde cu gura până la urechi într-o roată imensă sau vă puteți bucura de o vată pe băț colorată.

Pe un șantier părăsit

Nici nu îți poți imagina ce cadre pot ieși cu voi doi urcați pe o macara sau pe o roată imensă într-un șantier părăsit de ceva vreme. Distracția poate fi și mai mare dacă vă veți murdări cu puțin ulei de motor, dacă găsiți așa ceva prin preajmă, pe mâini și picioare sau dacă alergați în bocanci cu diverse unelte pe care le veți găsi acolo sau pe care le puteți aduce de acasă.

Între ruinele unei construcții

Culorile unui perete din cărămidă care e parțial acoperit cu mușchi vor crea un contrast superb pentru fotografii cu albul rochiei de mireasă sau cu negrul impecabil al costumului de ginere. Iar ideea de vechi, în antiteză cu ceva nou creat, așa cum este căsnicia voastră, va lăsa spiritul artistic al privitorului să viseze la cât de frumoasă va fi relația voastră, dar mai ales la cât de trainică se va dovedi a fi. Sigur găsești în orașul tău o clădire în ruine!

Într-un lan cu flori

Dacă ai norocul să te fi căsătorit în sezonul cald, atunci sigur știi pe undeva pe aproape un lan de flori colorat unde puteți trage câteva cadre superbe. Floarea-soarelui, levănțica sau rapița au culori aprinse, care vor da viață fotografiilor voastre de nuntă.

Dacă aceste idei nu te-au inspirat suficient, poți cere ajutorul fotografului care a prins cele mai bune cadre din timpul ceremoniei și a petrecerii de nuntă pentru alte sugestii. Succes și distracție plăcută!