De Adrian Ilie,

Marian Andrei va prelua managementul Cavaleria.ro, proiect dezvoltat de George Buhnici. Pro TV menționează, într-un material publicat pe site-ul ȘtirileProTV, că emisiunea iLikeIT „va continua într-un alt format, cu alt prezentator”.

George Buhnici a lucrat în Pro TV 15 ani. A venit în Pro TV de la Antena 1, unde realiza investigații jurnalistice cu camera ascunsă.

Inițial, George Buhnici a fost reporter la Știrile Pro TV. La scurt timp de la venirea în Pro TV, ajunge în atenția publică în urma unui incident în Bulgaria, în timpul unei documentări.

Plecat să facă un material cu camera ascunsă în zona de magazine Duty Free de la Ruse, este reținut de bulgari. Timp de trei săptămâni, a fost ținut în Bulgaria, pentru anchetă, dar a avut câștig de cauză.

În 2011, a pornit pe Pro TV proiectul iLikeIT, în domeniul tehnologiei. Emisiunea se difuza sâmbăta, de la 10.00 la 10.30. Totodată, era pe post de luni până vineri, timp de câteva minute, sub forma unei pastile la Știrile Pro TV de dimineață.

George Buhnici a dezvoltat și proiectul personal Cavaleria.ro, o revistă digitală dedicată unui public masculin, dar și hub pentru creatorii de conținut. Anul acesta, a lansat site-ul de home design casebune.ro. Jurnalistul scrie și pe blogul personal, Buhnici.ro.

Contactat de Paginademedia.ro, George Buhnici nu a comentat informațiile. „Voi reveni cu detalii după anunțul oficial al Pro TV”, a declarat, scurt, George Buhnici, pentru Paginademedia.ro.

Citeşte şi:

Nu-l prinde pensia la TV! Cabral are-n plan să se facă producător video și să se implice într-o asociație de cartier

Cât timp îi ia Andreei Esca să se aranjeze pentru apariția la jurnalul de știri

Cei mai inteligenţi copii din lume. Micuţii geniali cu un IQ care depăşeşte adesea 140 de puncte

O prezentatoare TV implicată într-un accident rutier violent în Pitești. Cine e tatăl ei
GSP.RO

O prezentatoare TV implicată într-un accident rutier violent în Pitești. Cine e tatăl ei

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă