Mergi direct la conținut »
VIDEO / Ministrul Florian Bodog a salvat viața unui pasager, care a avut o criză la bordul unui avion
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

VIDEO / Ministrul Florian Bodog a salvat viața unui pasager, care a avut o criză la bordul unui avion

Pasager într-o cursa Tarom, fără puls și care se sufoca, salvat de ministrul Sănătății, Florian Bodog. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 42 de ani, a făcut o criză similară celei de epilepsie.

De Elvira Gheorghiță,

Cursa Oradea – București a decolat miercuri, la ora 19.20, de pe aeroportul din Oradea. La scurt timp de la decolare, când încă semnalul pentru menținerea centurilor de siguranță era aprins, unui călător situat pe scaunul din spatele lui Florian Bodog i s-a făcut rău. Ministrul a intervenit de urgență și i-a oferit bărbatului primul ajutor.

Ioan Mintaș, prim-vicepreședinte al Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, a declarat, pentru Libertatea, că încă mai aveau centurile, când de pe ultimul rând s-au auzit zgomote ciudate. În acel moment, ministrul s-a ridicat  și a mers spre bărbatul care avea convulsii și ceva alb la gură. Acesta și-a revenit după aproximativ 20 de minute.

Contactat de Libertatea, ministrul Sănătății a explicat că manifestările erau similare unei crize de epilepsie, dar bărbatul a spus că nu se știe cu o astfel de boală. „Am reușit dezobstruarea căilor respiratorii și bărbatul a început să-și revină”.


Citește și:

VIDEO & FOTO / Flash mob în Gara de Nord! Ai LIBERTATEA să te prinzi în HORA UNIRII cu Nicolae Voiculeț, Mirela Vaida și Ilie Năstase în Gara de Nord!

VIDEO | Militarii şi poliţiştii învaţă pe de rost răspunsurile pentru a trece testele psihologice. Iată cum păcălesc angajaţii MAI şi MApN evaluările

Close
Închide
  Close