Compania United Airlines a declarat că zborul a fost sub controlul unui echipaj de trei persoane în cabina de pilotaj, iar piloții trebuie să ia o pauză de odihnă pe zborurile trans-Atlantic. Pilotul companiei United Airlines s-a odihnit timp de o oră în călătoria trans-atlantică de șapte ore de la Newark- New Jersey. Pasagerii au fost extrem de îngrijorați, considerând gestul acestuia, un risc pentru siguranța pasagerilor.

Zborul era sub controlul unui echipaj de trei persoane din cabina de pilotaj. Un inspector de poliție pensionat, care lucrează acum ca și consilier de securitate, a făcut o fotografie căpitanului, după ce și-a întins uniforma și s-a așezat în pat, potrivit mirror.co.uk

El a spus ziarului Daily Record: „Căpitanul a mers  și s-a schimbat într-un tricou înainte de a merge la un somn în clasa întâi. Când s-a trezit, s-a schimbat în uniformă și  a revenit în cabină.

„A dormit o oră și jumătate, apoi primul ofițer s-a dus să doarmă. Zborul a fost de aproximativ șapte ore. Desigur, în cazul în care piloții au nevoie de o odihnă în mijlocul zborului, ar trebui să o facă departe de pasageri. Am călătorit în SUA de mai multe ori și n-am văzut niciodată acest lucru „.

Un membru al echipajului de cabină care lucrează pentru o companie aeriană majoră, și care a dorit să rămână anonim, a declarat: „Aceasta nu este o procedură pe care o recunosc. Mi se pare foarte neobișnuit ca un căpitan să-și dea uniforma jos în timpul unui zbor. Este de înțeles că unii pasageri ar fi îngrijorați. Expertul în aviație David Learmount , a descris gestul căpitanului,  ca fiind „cel mai neobișnuit”.

Citește și

EXCLUSIV/ Adevărul din spatele carierei de fotomodel. O tânără din România strălucește la Milano: „Ți se refuză un job dacă ai cu jumătate de centimetru în plus pe șolduri”

 

Urmărește-ne pe Google News