Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV / Perversul de la munte, mai tare ca ursul! Un individ care se expunea gol prin pădure a băgat în sperieți sute de turiști
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > EXCLUSIV / Perversul de la munte, mai tare ca ursul! Un individ care se expunea gol prin pădure a băgat în sperieți sute de turiști

EXCLUSIV / Perversul de la munte, mai tare ca ursul! Un individ care se expunea gol prin pădure a băgat în sperieți sute de turiști

Drumul muntelui, pierdut în inima pădurilor sau agățat de coame vălurite,  își dezvăluie în tușe impresionante tainele, frumusețile. Călătorul află în drumeții respirația codrului, pitorescul peisajului sau pasul fiarelor care trăiesc în sălbăticia străină omului. Pădurile Neamțului le-au oferit unor turiști, și nu puțini la număr, o experiență mai puțin obișnuită: din tufișuri le tăia calea, precum un haiduc, un individ acoperit doar cu o jachetă mai lungă care voia de la ei un singur lucru. Să-l admire în toată splendoarea...goliciunii sale! Apoi se refugia acolo de unde venise, adică în inima pădurii.

De Cristian Burcioiu,

Neobișnuitul spectacol oferit cu generozitate de necunoscutul personaj al pădurii era, până mai ieri, surpriza neplăcută a unei drumeții prin pădurile Neamțului. Personajul care își cam făcuse un soi de renume printre oamenii locului, prefera reprezentațiile scurte în care vârsta publicului de ocazie, fie el și în număr restrâns, nu era un element care să-l împiedice să-și expună, cu mișcări deocheate și bine exersate în timp, trupul gol-goluț.

”Bărbatul știa perfect muntele, știa  care sunt traseele turistice bătute de iubitorii muntelui și le ieșea în cale. Apoi se dezgolea în fața lor. Totul dura câteva zeci de secunde după care dispărea în fugă, tot în pădure, de unde venise”, ne-au dezvăluit surse judiciare.


A murit Iuri Vlasko, dublu campion european de juniori la lupte libere. Sportivul din Rusia a fost înjunghiat


Polițiștii au întrerupt prestațiile în natură ale perversului de la munte

Cu prestațiile sale pe cărări de munte, perversul i-a speriat pe turiști mai tare decât ar fi făcut-o ursul cel brun și carpatin, animal pentru care drumeții s-ar fi riscat chiar și la un selfie. Însă, pentru că scenele de exhibiționism nu au fost câtuși de puțin pe placul sutelor de drumeți care au călcat pe respectivele poteci bântuite de individ, polițiștii au fost alertați și operațiunea de demascare a sa fost declanșată imediat. În scurt timp, individul a fost capturat, chiar în timpul unui asemenea spectacol oferit în natură unor ghinioniști cărora le tăiase, în bunul său obicei, calea.

Luat la întrebări, perversul – un ieșean de vreo 45 de ani -, nu a putut să spună prea multe despre obiceiurile sale nesănătoase, însă s-a ales cu un tratament gratuit la un spital de boli nervoase care-l va ține o perioadă ceva mai lungă departe ”scena” pe care se producea în fața turiștilor.


Cea mai înduioșătoare înregistrare cu Marius Țeicu și fiica lui, Patricia. Îți dau lacrimile | VIDEO


 

Close
Închide
  Close