Pistolul furat de la Jandarmerie a fost găsit în zona comunei ilfovene Petrăchioaia. Arma dispăruse în timpul mitingului din 10 august

Pistolul furat de la Jandarmerie a fost găsit. Arma a dispărut în timpul protestelor din 10 august, fiind sustrasă de la femeia jandarm agresată în timpul mitingului Diasporei din Piaţa Victoriei.

„În urma activităţilor continue desfăşurate de PTB şi DGPMB, s-a reuşit în urmă cu scurt timp recuperarea pistolului sustras în seara de 10 august de la jandarmul agresat”, a transmis Poliţia Capitalei.

Potrivit reprezentanților Poliției, arma a fost găsită în zona comunei Petrăchioaia, judeţul Ilfov. Mai precis, pistolul a fost găsit la rădăcina unui copac pe drumul ce mărginește balta Petrechioaia.

Un bărbat suspectat că a sustras arma de la Ştefania, femeia jandarm agresată în Piaţa Victoriei, a fost arestat pentru 30 de zile. Bărbatul în vârstă de 32 de ani este acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor (în forma sustragerii unei arme) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Acesta a recunoscut că s-a aflat în Piaţa Victoriei, în seara protestului, însă a negat că el este cel care a furat pistolul.


CITEŞTE ŞI:

Bărbatul cu gaura în picior de la o grenadă susţine că a luat o bacterie periculoasă din spital. A publicat rezultatele analizelor pe Facebook

Mai multe articole