Ce iubită frumoasă şi-a tras Luhan! Eurodeputatul e amorezat de Andra, fata «regelui mezelurilor» Radu Timiş

26 iulie 2013 15:53

După luni întregi de navetă între Bruxelles şi Bucureşti, eurodeputatul Petru Luhan profită de vacanţă pentru a se ocupa de viaţa sa personală, pe care, zice el, a cam neglijat-o în ultima vreme. Şi se poate spune că n-a pierdut timpul. S-a îndrăgostit de Andra, o femeie frumoasă, cu 10 ani mai tânără.

Dacă e să ne luăm după ce zic gurile rele, eurodeputatul PDL Petru Luhan (36 de ani) pare decis să pună capăt burlăciei şi să îşi întemeieze o familie.
Cunoscut drept un bărbat pretenţios în materie de femei, politicianul a tot cernut, dar nici o doamnă sau domnişoară nu a reuşit să-l cucerească iremediabil, până în urmă cu o lună. Acum Luhan poate spune că a fost săgetat de Cupidon şi că inima nu-i mai aparţine.
Pedelistul s-a îndrăgostit de Andra (26 de ani), o jună superbă, fiica unuia dintre cei mai bogaţi oameni din România, Radu Timiş, poreclit “regele mezelurilor”.
“Este o persoană extrem de inteligentă, de modestă, care nu face caz că are părinţii pe care îi are. M-a cucerit prin nobleţea ei, prin farmecul deosebit pe care îl are şi, cu toate că ne cunoaştem de numai o lună, parcă o ştiu de o viaţă”, ne-a spus euroalesul.

Îl consideră cel mai bun

La rândul său, Andra afirmă că prietenul ei e o persoană care luptă până la capăt pentru a-şi duce la îndeplinire planurile.
“Petru este un tip extraordinar, tenace şi foarte tandru. Am certitudinea că va fi în continuare cel mai bun europarlamentar, la fel ca în acest an”, ne-a declarat Andra, evitând să spună mai multe despre relaţia cu Petru Luhan.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro